Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 (modificat) buna dragi colegi. O zi minunata sa aveti. Modificat 15 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , să aveți o zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Cum merg treburile cu mana?... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 (modificat) Cornel ești cu bună seara ? Te-ai mutat în SUA ? Din ce în ce mai bine ! Tu cum ești ai început mutatul ? Modificat 15 Februarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 1 minut în urmă, Ciurea Sorin a scris: Cornel ești cu bună seara ? Te-ai mutat în SUA ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Gata @Ciurea Sorin M-am mutat inapoi in ....Europa. Cu mutatul incep in cateva zile. De moment zugraveste toata casa.( nu era nevoie ) Azi merg sa vand Pejoul si maine am treaba cu optarul sa-i modifice plutitorul si sa-i reseteze instalatia de GPL. Sant si eu ...obosit fratilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Cornel stai liniștit , doar și la case mai se întâmplă cred că o să-l rugăm pe @Viorel să pună si emoticonul cu "Bună dimineața" lângă cel cu " 'Neața " că se face confuzie .Pejosu îl duci la un diler să-l dai sau piață ? Bagă-te un pic la somn , si după ce te-ai odihnit un pic începi alergătura ! Zi faină ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Vine un baiat din Valencia sa o ia. Am dormit un picut. La 11 vine baiatul ala si nu am timp sa mai dorm. O zi buna si tie Sorin si multumesc frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Asa este bine @Ciurea Sorin? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 si noroc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 O si din partea mea!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Noapte buna tuturor! Am avut o zi plina azi, maine urmeaza alta a.i. ma bag la scutece Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Bine v-am găsit ! în urmă cu 11 ore, Viorel a scris: Asa este bine @Ciurea Sorin? Este SUPER , Viorel noi ăștia care nu ne ajunge mâna când citim....ști tu cum zice ardeleanu :AMU-I BINEE ! 25 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Noapte buna tuturor! Am avut o zi plina azi, maine urmeaza alta a.i. ma bag la scutece Noapte bună Radu, am căutat prin cutiile mele și am regulator de 50mb, dacă trebuie ți-l trimit cu plăcere1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 In ultima ora, Cornel C Mihailescu a scris: dragi colegi. Salutare Cornel ai dat Pejosul ? Ce mai zici , pleci la lucru ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 ....... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 15 Februarie, 2017 Să aveți o noapte liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri