Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 (modificat) Buna dimineata, prieteni! în urmă cu 9 ore, Ciurea Sorin a scris: Noapte bună Radu, am căutat prin cutiile mele și am regulator de 50mb, dacă trebuie ți-l trimit cu plăcere1 Multumesc frumos Sorin, esti tot timpul amabil ! De 50 mbar am deja doua, unul primit o data cu rulota si unul nou- nout cumparat sa fie de rezerva. Nu se stie niciodata Trimite-mi te rog SMS cu nr. de telefon pentru termostate la 12 v! Modificat 16 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 rulotisiti! Hai ca mai este un pic si vine caldura!!!!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 O dimineață frumoasă vă doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 va zic si eu!! La Craiova este primavara deja Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 si de la Braila ! Vremea este bunicica in sens ca este si cam 2 grade In rest ...numai de bine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 colegilor.@Ciurea Sorin , inca nu l-am dat. Sa vedem zilele astea, . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 O zi faina va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 , o zi buna ca doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 colegilor. Astazi chiar ca e cald la mine, 19*C. Am stat de drag la o terasa si am savurat o in timp ce se lucra mecanicul la masina. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Ce ai patit la masina @Cornel C Mihailescu ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Salutare @Ursu Florin Aaaa, nimic. Am fost sa i modific un pic capacitatea rezervorului de GPL. Si ceva seetari legate de instalatia Gpl. Am postat acum in topicul audi a8-benzinar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Noapte buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 în urmă cu 5 ore, Cornel C Mihailescu a scris: Salutare @Ursu Florin Aaaa, nimic. Am fost sa i modific un pic capacitatea rezervorului de GPL. Si ceva seetari legate de instalatia Gpl. Am postat acum in topicul audi a8-benzinar. Cornel ai îmblânzit A8-ul , restul treburilor ești în grafic? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Noapte buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Februarie, 2017 Gata parcăm și noi , vise plăcute! Si spor la lucru , seară ușoară Cornel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2017 O zi buna va doresc de aici dn Marea Caspica unde ziua a inceput cu inca o tura de ninsoare si frig.... Hai cu primavara ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2017 si de la mine.@Ciurea Sorin . Gata am imblanzit optarul. Cu mutatul am inceput usor -usor sa mai car din ...bagaje usoare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri