Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi și o săptămână frumoasă să fie ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Va zic si eu si va urez o saptamana cu spor in toate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Sa avem o saptamana cat mai buna pe toate planurile!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 , o săptămână frumoasă vă doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 , o săptămână minunată să aveți. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 si de la mine. O saptamana cat mai buna dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 ce mai fac baietii ?? La Braila ninge usor cu fulgi mari Un oras plin de gropi in rest e misto Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 rulotisti! Cum a fost prima zi din aceasta saptamana? Eu nu ma pot plange, dar sper ca maine va fi si mai buna! Tot asa v-o doresc sa fie si cea a domniilor voastre! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 dragi colegi si va doresc o saptamana plina de realizari!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 8 Ca am cam terminat cu amenajările la rulota, am trecut la casa! Vine primavara si voi fi plecat, asa ca vreau sa fie curat la-ntoarcere! Seara faina va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 , dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 si din partea noastra! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 In ultima ora, Eugen David a scris: 8 Ca am cam terminat cu amenajările la rulota, am trecut la casa! Vine primavara si voi fi plecat, asa ca vreau sa fie curat la-ntoarcere! Seara faina va doresc! Eugen spor la treabă, ai început curățenia de primăvară ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Noapte buna si de la mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Gata parchez și eu , o noapte liniștită ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 20 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 oameni buni! Hai primavara, hai! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri