Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 la Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Bună dimineața dragi colegi , o zi faină la toată lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 si de la mine dragi colegi. La mine e cam , , mohorat " afara. Doar 8*C acum. Va doresc o zi minunata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 si o zi buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 o zi buna in continuare va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 (modificat) si de la mine . O dupa-amiaza cat mai placuta . Modificat 21 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 ! A ajuns primavara pe la voi? Aici e soare, frumos, deci nu e prea departe... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Buna seara colegi rulotisti. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 (modificat) Azi am incercat sa afum ceva macrou scomber scomber, dupa indicatiile primite de la @Nicolae Laurentiu! Modificat 21 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 @Radu Ghita Arata super bine. Pacat ca in poze nu putem sa simtim ...mirosul si gustul . Felicitari si sa -l serviti cu drag. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Îți dai seama Radu că ai produs printre colegi. Felicitări, îmi place cum a ieșit, sunt convins ca si gustul e foarte bun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Multumesc prieteni! Am folosit crengi verzi de cires si cateva scurtaturi uscate de fag pentru intretinerea focului. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Aoleuuu, pai ce facusi ma Radule? Fara poze nu se putea? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 (modificat) Regret profund Mea culpa @Cornel C Mihailescu Laudele primite de la un maestru bucatar asa cum esti tu, nu pot decat sa ma onoreze. Modificat 21 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Ia sa iei cativa la Cheia, ca sa te iertam! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Cu mare bucurie Doar ca va trebui sa stingem cu mult vin , pentru ca au iesit o idee mai sarati. Fiind prima incercare, sper sa nu dati cu pietre Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Eu unul te iert că am comis-o la ieșirea pe Valea Cerbului și te-am molipsit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 5 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Cu mare bucurie Doar ca va trebui sa stingem cu mult vin , pentru ca au iesit o idee mai sarati. Fiind prima incercare, sper sa nu dati cu pietre Hai ca nu dam cu pietre, mai bine dam noroc si-i stingem cu vin... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Noapte buna, ma bag in scutece, ca maine iar am o zi plina. Pe maine prieteni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 (modificat) baieti!! Nicolae, am inteles ca TU esti ''capu'' rautatilor. Am crezut ca numai Cornel!?! (). In acest caz, spune-mi si mie reteta! Poate sa fie pe PM, sa nu fie off aici!! Multumesc! PS: Gata, Radu a dat-o cotita, se culca!! Modificat 21 Februarie, 2017 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri