Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Sau, daca vrea, poate sa o faca publica in topicul Master Chef ... 5 minute în urmă, costica V. a scris: PS: Gata, Radu a dat-o cotita, se culca!! Pai o mai avea si maine o serie de afumaturi ...poate niste slanina Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Eu mă bucur când văd că pot fi si eu de folos cu ceva aici pe forum Cu mare drag pentru oricine dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 @costica V. Nea Costica ai vazut ca eu m-am facut baiat cuminte si nu am mai , , omorat " lumea cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 (modificat) Cornele, da da, de doua-trei zile, de la "cotletele de berbecut" !! Hai-hai, crezi ca am uitat???! Nicolae, stii vorba: ''nu face pe modestu''??Cum adica ''de folos cu ceva''?? Insusi prezenta ta in mijlocul nostru, in acest forum, ne esti de mare folos!!! Modificat 21 Februarie, 2017 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Bine v-am găsit în seara asta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Gata am postat în topicul indicat de Daniel, sper că m-am făcut înțeles. Pentru alte informații va stau la dispoziție. Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Bine ai ....revenit . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Salutare @Cornel C Mihailescu astăzi am ieșit la lucru , nu mai puteam gata cu statul ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Pai, atunci sa fie intr-un ceas bun si spor la lucru Sorin. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 si o noapte fara probleme Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Salut Sorine! Bine ai sosit!! Gata, ai inceput munca? Cu mana/ghipsul ce-ai facut? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 tuturor colegilor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Dragă @Ursu Florin Florin te rog să mă scuzi că am să postez aici răspunsul pe care l-am scris pentru topicul care l-ai închis acum câteva momente dar aceasta este părerea mea pe care doresc să o împărtășesc colegilor : Dragi colegi , sunt de foarte mulți ani pe șosele peste 30de ani, probabil ca și mulți dintre domniile voastre șofer profesionist, dar sigur nu am fost și nu voi fi de acord cu teribilismul pe șosea, am văzut prea multe ... De aceea colegului care a postat despre aceea VITEZĂ nu-i trebuie aduse jigniri, trebuie ca niște colegi buni, care ne pasă, să-l facem să înțeleagă că viața este frumoasă , că merită trăită , că trebuie să respecți ca să fi respectat. Concluzia dragă coleg mai bine mai târziu un pic decât , NICIODATĂ ! 54 minute în urmă, costica V. a scris: Salut Sorine! Bine ai sosit!! Gata, ai inceput munca? Cu mana/ghipsul ce-ai facut? Salutare Nea Costică , cu tot cu ghips la muncă , nu am scăpat de el cred că în martie , dar nu mai pot nu sunt învățat să stau ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Noapte bună dragi colegi ! Cornel servici ușor ție și colegilor ce lucrează de noapte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2017 Cornel, servici usor!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 O zi buna din Marea Caspica , unde este o ceata de iti bagi degetele singur in ochi . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 Buna dimineata Ceata foarte deasa la mine. O zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 O zi buna va urez! Oare a venit primavara? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 de la mic la mare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 Bună dimineața comunitate, avem și noi soare și vreme bună ceea ce vă doresc și vouă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Spor la treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri