Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Frumoasa comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Neața dragi colegi , o zi faină să aveți ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Buna dimineata, colegii, vad ca unii dintre noi se grabesc tare cu pregatirile rulotelor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Neața @Eugen David ști rusă ? Eu nu pricep o iotă din topicul scris în limba rusă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Sorine! Nici eu dar nici nu sunt interesat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Buna dimineata, dragi colegi rulotisti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 oameni buni! Hai la cafea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Sa ai pofta Daniel. Eu am rezolvat-o pe 05.30 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Merci! Te culci devreme, te trezesti devreme... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Să aveți poftă mare la eu un ceai acuma și mai târziu cafeluța ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 13 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: Neața @Eugen David ști rusă ? Eu nu pricep o iotă din topicul scris în limba rusă ! Am trimis-o eu in Ukraina, de unde a venit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Pentru mine Daniel e ceață densă pe sectorul acela , nu pricep o iotă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Si pentru mine...Mai mi-aduc aminte insa cateva ceva ca am facut in gimnaziu rusa si franceza... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 rulotisti si o zi excelenta va urez! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 dragi colegi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Am scris salutul de dimineata, iar acum scriu Am fost cam absent pe forum in ultima perioada datorita unor probleme personale si culmea, a aparut si un deces neprogramat in neam Va doresc un weekend plin de bucurii si de vreme frumoasa!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 va spun si eu dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 @Viorelseara bună , condoleanțe , dar sper din suflet că nu-i tatăl tău care știu că e mai bolnav ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 (modificat) dragi colegi, si de la mine!! Condoleante Viorel!! Modificat 24 Februarie, 2017 de costica V. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 Multumesc! Decedatul este socrul fratelui meu, tatal fotbalistului Adrian Bumbescu. @Ciurea Sorin tatal meu nu este asa de bine cum imi doresc, dar sper ca vor trece aceste perioade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 24 Februarie, 2017 @Viorel ok, transmite condoleanțe și din partea noastră ! Dumnezeu să-l ierte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri