Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 @Liviu Tataru bine ai revenit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 în urmă cu 10 ore, Ciurea Sorin a scris: Servici ușor Cornel ! @Ciurea Sorin Multumesc frumos. dragi colegi. O duminica superba va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) Bună dimineața comunitate! Și la noi soare cu dinții mari dar frig 0*C. Bine ai revenit Liviu sper că nu ai fost bolnav sau ceva asemănător ? Modificat 26 Februarie, 2017 de Ciurea Sorin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Multumesc frumos! Nu, @Ciurea Sorin nici pe departe. Incercam sa deschidem o mica afacere si am avut mult de alergat!! De aceea nu am putut aparea nici la intalnirea din vacanta copiilor, desi foarte mult ne-am fi dorit! Asta este!! Mergem inainte si poate data viitoare... O zi super la toti i!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 si o duminica frumoasa in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Mi-am facut curaj si am intrat sa va salut Am ceva probleme de sanatate, care sper sa nu se agraveze. Maine merg la un control Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Sa fie de bine! Multa sanatate @Viorel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 colegilor. @Liviu Tataru Succes in proiectul tau. Viorel multa sanatate . Daniel P, Sa-ti fie de bine dupa sejurul la Letca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) @@Viorel multa multa sanatate si insanatosire grabnica!! @Daniel P bine ai revenit acasa! @Cornel C Mihailescu multumim!! Modificat 26 Februarie, 2017 de Liviu Tataru Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 @Viorel ai grijă , fă-te bine , fă un control amănunțit ! Te vreau sănătos , voios cu spor de ruloteală și forumăreală ! Sănătate maximă ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) @Ciurea Sorin Ce zici ca mai ...mesteresti ??? Duminica placuta in continuare. Modificat 26 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Salutare @Cornel C Mihailescu astăzi după ce m-am întors din piață am facut cald în camper și am robotit prin interior , am aspirat , șters praful, curățat bordul și am pus redresorul pe bateriile auxiliare dar se pare că una a dat in primire nu mai se încarcă. Odihnă activă Cornel dar pe viteză mică , cam atât TU ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Eu ?? Dupa bucuria provocata de victoria Barcelonei m-am apucat de dezinfectie in apartament. Marti trebuie sa-l predau proprietarului si vreau sa fiu exemplar. ( sa nu se mai barfeasca tot felul de lucruri despre Romani ). In rest...taca-paca prin casa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 @Viorel, iti dorim multa sanatate. Pana la controlul de maine, recomandam, pentru asta seara doua frectii : una externa si una interna cu apa de Zalau. Si eu sunt putin racit si nu mi-ar strica nici mine, dar Zalaul e departe, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) Buna seara dragi colegi Dati-mi voie sa va prezint ceva din "isprăvile de azi in Italia a ginerelui si nepotelului meu! Ca tot s-s deschis acolo azi sezonul de pescuit! Total 6 bucăți doar pastrav! Modificat 26 Februarie, 2017 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Sanatate maxima Viorel!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 , felicitări Eugen ginerelui dar mai ales nepoțelului care se vede din fotografii cat este de bucuros pentru captură. Cornel mulțumesc în numele multor romani ca mai schimbi mentalitatea străinilor . Viorel multă sănătate și din partea mea, și mâine rezultate la analize ca la 20 de ani. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 @Nicolae Intradevar unii romani au facut si rele, dar...cei mai multi au facut bune sa zic asa. Numai ca o fapta rea anuleaza 100 de fapte bune. Si sa fim seriosi....si spanioli au si hoti si drogati , criminali si tot felul de oameni rai. Eu merg totusi pe formula : respect oamenii ma respect pe mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) @Cornel C Mihailescu E cel mai bun principiu in viata de zi cu zi! Noapte buna stimati colegi, visati frumos la noapte, ca de maine o luam iar de coada. Somn usor Modificat 26 Februarie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 @Radu Ghita Acum na, sa nu credeti ca sant un , , sfant " Am si eu defectele mele si mai gresesc cateodata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 Nimeni nu este perfect dar cei 7 ani de acasă sunt esențiali în existenta noastră Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 în urmă cu 2 ore, mircea a scris: @Viorel, iti dorim multa sanatate. Pana la controlul de maine, recomandam, pentru asta seara doua frectii : una externa si una interna cu apa de Zalau. Si eu sunt putin racit si nu mi-ar strica nici mine, dar Zalaul e departe, Hai după Tiguan Mircea și-l udăm cu apă minerală cu bule, a se citi mărgele , sigur trece răceala și mama ei de răceală @Eugen David încet , încet te întrece nepotul , nu poți fi decât mândru ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 (modificat) @Ciurea Sorin Asta e mandria parintilor. Copiii sa-i intreaca in realizari. Sa te bucuri cu mandrie de copii tai Eugen D. Modificat 26 Februarie, 2017 de Cornel C Mihailescu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2017 dragi colegi, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri