Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 @Ciurea Sorin Cu mutatul sant....gata. Antena e la locul ei bine ...ancorata. Acum sant cu aranjatul lucrurilor pe , , ici pe colea " M-a certat sotia azi dimineata ca a bazaito in cap toata noaptea un zgomot ciudat. Ieri a vopsit cineva usa de la garaj si a uitat apa deschisa . Si uite asa a mers hidroforul toata...noaptea. In rest toate bune sa zic asa. Acum na , pana ne acomodam si noi cu noua casa. Spor la mestereala in , , Zambilica " 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 Cat despre udat.....pai UDAT sa fie la vara... Si cu apa cu , , bule " si un babic bun sau...ghiudem. si apa sarata de Grecia si alte tari. Si de ce nu o apa de Jidvei rece . cu un salau bon femme 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 Fratilor, dar robotiti mai ceva decat albinutele asa sunteti de harnici! Sa va mearga toate cu spor si sa nu vi se usuce gatlejul niciodata ! Eu numai ce-am venit de la DRPCIV, unde am reusit sa ma inscriu la examenul auto. 270 de persoane erau afara la poarta si se faceau liste ca la butelii inainte de '89. Majoritatea covarsitoare stateau la rand pentru inmatriculari si numere rosii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 cu părere de rău, trebuie să vă anunț , ...este ultima zi de iarnă. Nu va mai fi o iarnă ca asta. Și nici o zi ca asta, pentru că timpul trece și nimic nu se repetă . Mâine vine primăvara, un ghiocel, un mărțișor ptr. ființele dragi sufletelor noastre. PS: sa nu uitam ca noi suntem " mărțișoarele "cele mai de preț ptr. soții. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 baieti si !! Cornele, tu iar ne ''strici''seara cu pozele tale???? ( ) Mai, eu cred ca tu ai primit pachet de acasa!! Vad ca prietenul tau de la Zalau ti-a trimis si ''medicamentul''!! Adevarul este ca prietenul la nevoie se cunoaste. Stie ca te-ai mutat in casa noua, obosit, aveai nevoie de un stimulent!! Gata cu mutatul?? Sa-ti fie de bine in casa noua!! Sa fiti sanatosi!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 oameni buni! Gata, m-am mutat si eu...din gradina in rulota. A fost o vreme superba azi, incat am stat in tricou pentru prima oara pe anul asta si mai ales, in ultima zi de iarna... Am imbinat deasemenea utilul cu placutul, roboteala prin gradina si la rulota, iar acum pe seara ceva usor la cina: varza calita cu afumatura si jumari, niste carnati de casa pe gratar si un vin de buturuga... O seara placuta tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 colegilor.@costica V. Sant doar poze luate de pe net. Gata, gata...am terminat si cu mutatul. Multumesc frumos pentru urare. Daniel P. sa ai pofta la bunatati. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 (modificat) Mai, ce net cu all-inclusive aveti in Spania !! Modificat 28 Februarie, 2017 de costica V. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 și bine v-am găsit !e ora de un șprițuleț ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 la toata lumea si o noapte linistita! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 Zic și eu , somn ușor , vise plăcute 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 28 Februarie, 2017 .............. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Si cum astazi este 1 Martie -prima zi de primavara -oficial(calendaristic vorbind ) , va doresc o primavara frumoasa si iesiri cit mai multe ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Buna dimineata! O primavara frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 la toata lumea!!! Pofta mare la si o primavara frumoasa cu cat mai multe si cat mai mult !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 OO dimineață frumoasă de primăvară vă doresc dragi colegi iar pentru colegele noastre de pe forum, soțiile noastre, fetele noastre și toate doamnele UN MARE ȘI FRUMOS MĂRȚIȘOR ! ! ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 (modificat) si va dorim o primavara frumoasa! si va oferim un martisorwww.nicepps.ro_23512_1 Martie (1).ppsx Modificat 1 Martie, 2017 de mircea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 https://drive.google.com/file/d/0B8kAiQJH2ScIV250MG4tNll0OVE/view?usp=sharing 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Buna dimineata, si o prima zi de primavara minunata va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Doamnelor si un martisor virtual din partea mea. si o primavara minunata va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 1 Martie, 2017 Buna dimineata! O pimavara frumoasa tuturor doamnelor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri