Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 dragi colegi O zi faina va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 si de la mine Un sfarsit de saptamana minunat va doresc dragi colegi . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 colegilor. Gata, azi am scapat de Peugeot-ul Diesel. ( L-am vandut ) O dupa-amiaza placuta tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 si Sa-ti fie de bine Cornel, esti pe barosaneala, ai dat de bani... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 @Daniel P Multumesc. Daaaaa, . Iar am pus-o, iar am pus-ooo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 (modificat) @Cornel C Mihailescu felicitari pt vanzare!! Sper ca ai fost multumit de pret! O seara super la toti va doresc Modificat 3 Martie, 2017 de Liviu Tataru 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 (modificat) O seara buna? E destul de tarziu! Mai bine Pe maine! Modificat 3 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 în urmă cu 5 ore, Cornel C Mihailescu a scris: colegilor. Gata, azi am scapat de Peugeot-ul Diesel. ( L-am vandut ) O dupa-amiaza placuta tuturor. Bravo Cornel , acum focusează-te pe 4cerculețe și pune banii bine că la vară mergem in Grecia să avem de limonadă ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 va spunem si noi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Eu am sa veghez in aceasta seara. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 Toată lumea nani, nani și eu trag pe dreapta somn ușor ! Servici ușor colegilor care lucrează de noapte ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Martie, 2017 ............... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 , La mine e , , jale " sant la munca si ploua de , , rupe " si bate vantul de , , indoaie " Si eu, tot ca ... , sclavii " prin ploaie. M-am oprit sa beau o fierbite ca sant facut , , ciuciulete " 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 @Razvan Marinescu Si tu ...tot de noapte la munca ??? Sau esti in cursa pe undeva unde este...ziua ??? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 ! Sa aveti un weekend placut cu vreme frumoasa si distractie maxima!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 oameni buni ! Hai la cafea! Dupa cafea, plec teleleu prin Dedeman si Hornbach sa iau niste materiale si diseara o intind la Letca... S-aveti un week-end placut, oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 La Craiova este primavara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 buna si La noi este a treia zi cu adevărat frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Daca la voi vine ...primavara, ei bine, la mine vine iarna, Sunt doar 3*C si nori la greu. Un sfarsit de saptamana minunat dragi colegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Neața bună la toată lumea ! O noapte răcoroasă, dar ziua a început cu un cer senin și un soare generos , un sfârșit de săptămână așa cum vi-l doriți fiecare ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Asta iarna erai boier @Cornel C Mihailescu, cu temperaturi de primavara... Cand noi dam la zapada, tu ne puneai poze cu termometrul din balcon... Vezi cum se-nvarte roata? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri