Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 @Daniel P Uffff, credeam ca roata e...patrata Dar lasa ca vine ea si...vara aia. Spor la treaba la Letca. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 5 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Daca la voi vine ...primavara, ei bine, la mine vine iarna, Sunt doar 3*C si nori la greu. Un sfarsit de saptamana minunat dragi colegi Neața Cornel dacă e așa urât afară odihnește-te stai la căsuță , pe administrativ cu zic eu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 @Ciurea Sorin Trebuie sa merg si azi in Andorra...ma cheama ...datoria. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 2 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Daniel P Uffff, credeam ca roata e...patrata Nu e patrata, e rotunda...si degeaba e rotunda, daca nu se-nvarte.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 O sambata minunata va doresc...chiar si pe , , administrativ " 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 La fel si tie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Daniel, o sa o invart putin vreo 320 km pana in Andorra. Poate dau de ceva caldura pe acolo.. Sau de...zapada. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 tuturor si o calda, faina !! Va doresc o zi buna si un Weekend minunat!! Si la Galati e soare si călduț, plus 6grade!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Vezi tu ce gasesti, sa ai drum bun! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Multumesc frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 In ultima ora, Daniel P a scris: oameni buni ! Hai la cafea! Dupa cafea, plec teleleu prin Dedeman si Hornbach sa iau niste materiale si diseara o intind la Letca... S-aveti un week-end placut, oriunde v-ati afla! Neața Daniel ce mai ai de meșteril la mosie ? Văd că esti pus pe șoping serios de iei la pas bricolajele ! Spor la meștereală azi și nu uita de una mică fiartă e ca un energizant și bine-nțeles grătărelul cum zic eu piesa de bază a zilei ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Merci Sorine! Intotdeauna gasesti ceva de mesterit unde ai o curte si 2 rulote... Iar despre tuica fiarta, gata, s-ancheiat sezonul si merge mai bine rece, lasata un pic in congelator...Gratarul cu siguranta nu va lipsi maine, va face parte din peisajul unei duminici frumoase, de primavara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Buna dimineata. Un weekend dupa placul fiecaruia va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 , gata am terminat și eu pomii și via de curățat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Bravo Laurentiu, sa vezi tuica si vin ce facem anu` asta! Ca dulceata, nu prea ne pasioneaza... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Pai da, sper și eu sa fie un an mai bun decât anul trecut Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Bine v-am regăsit , azi a început vara la noi cred , a fost cald de-am stat în mânecă scurtă cred că a trecut de 20*C la prânz ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 ! Iaca si noi prin zona... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Buna seara si din partea mea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Seara buna si din partea mea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 , ne mai despart câteva zile, vine 8 martie, ar trebui să mai lăsăm "treburile "gospodărești și să ne axam mai mult ptr. o "persoană " deosebită din viața noastră. Să nu uităm că datorăm atâtea lucruri, gesturi, sentimente, pe care "ele"au avut grijă să le ofere. Cred că sunt în asentimentul vostru când spun: este cea mai minunată ființă, tot respectul. O seară bună tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 tuturor. Dupa o zi un pic obositoare ma retrag si eu la meci. ( si o motaiala ) Va doresc o noapte minunata . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 Ma bag și eu la , Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Martie, 2017 O noapte liniștită vă doresc și eu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 O zi frumoasa va doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri