Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Buna dimineata dragi colegi, va spun de la Ploiesti ! Conform prognoza ne asteapta o zi insorita cu o maxima de 17 grade. Numai buna de trebaluit prin curte. Spor la treaba sau la distractie, dupa caz! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 si din partea mea. O duminica minunata plina de surprize placute sa aveti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Gata mi-am savurat . O iau din loc spre Andorra. Poate gasesc si ceva zapada. Pentru cei ce se trezesc mai tarziu va doresc pofta mare la 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 si o duminica asa cum si-o doreste fiecare!! La Craiova este superba vremea si cred ca voi face o iesire cu cativa prieteni in targul de vechituri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 si de la noi! @Cornel C Mihailescu drum bun! @Viorel bafta la cumparaturi! O zi faina sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Buna dimineata, rulotisti! O zi frumoasa, cu soare si voie buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) Modificat 5 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Duminică faină să fie! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 si o duminica frumoasa va doresc si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 si o duminica la fel de frumoasa si din partea noastra! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 în urmă cu 8 ore, Liviu Tataru a scris: @Cornel C Mihailescu drum bun! Multumesc frumos. colegilor. Gata si Andorra . A nins usor si ceva frigulet. O seara minunata dragi colegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 colegi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 @Cornel C Mihailescu asa frig o fo' in Andorra??? O seara minunata sa aveti!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 bună pe la domniile voastre ! @Cornel C Mihailescu ai umblt bine? Zi la iarnă să rămâie in Andorra că acolo-i bine pentru ea ! De un pic de vreme lipsește ceva de pe forum, iar acel ceva este colegul @Stefan P cu fotografiile profesionale și descrierile lui amănunțite din locurile frumoase pe unde a fost și se mai duce .STEFANE unde ești ? Dă un semn de viață să știm că ești bine ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 In ultima ora, Liviu Tataru a scris: @Cornel C Mihailescu asa frig o fo' in Andorra??? Salutare, Liviu erau -5*C. Dar ningea usor pe la 9.30..si pe la 13 a dat soarele. In ultima ora, Ciurea Sorin a scris: bună pe la domniile voastre ! @Cornel C Mihailescu ai umblt bine? Zi la iarnă să rămâie in Andorra că acolo-i bine pentru ea ! Da, da Sorin. Am vorbit cu ...iarna si i-am transmis doleantele tale ..cat si ale mele. Seara buna sa aveti. colegilor. O seara odihnitoare sa aveti .... Ma uit un pic la meci ( tot cu motaiala ) si pe urma la...munca. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 5 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Ma uit un pic la meci ( tot cu motaiala ) si pe urma la...munca. Seară +moțăială liniștită Cornel și servici ușor să fie ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Multumesc frumos , Sorin La fel si tie . Hai Dinamoooo, 1-0 , Yesss 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 oameni buni! Ajunsei si eu acasa... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 @Daniel P Sa va fie de bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Multumesc @Cornel C Mihailescu, chiar a fost o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Chiar acum, Daniel P a scris: Multumesc @Cornel C Mihailescu, chiar a fost o duminica frumoasa! Ma bucur, si asa vreau sa aud mereu...relax, voie buna si ceva, , , , , , gospodareala " 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 o saptamana frumoasa la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) 10 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: @Eugen David Drum bun si sa te intorci cu mover-ul sanatos. Cornele, ca întotdeauna omenia ce te caracterizează isi spune cuvântul! Ce-i drept, mai sunt colegi demni de apreciat! Multumesc! Modificat 5 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 @Eugen David Doar santem colegi, amici, rulotisti si de ce nu ...viitori prieteni. O urare este intotdeauna binevenita. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri