Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) @Eugen David seara bună, bag de seamă că vrei să faci din rulota colegului Marin avion , nu vă lăsați deloc , ca doi feciori plecați la shoping ! Drum bun să fie și târguială pe măsură ! @Daniel P salutare , ce-ai mai meșterit pe la moșie ? Ai luat tratamentul de colesterol ?(apa cu mărgele ) Eu mă tratez și dimineața și seara , zic bătrânii că-i bine și la prânz , dar nu abuzez ! Modificat 5 Martie, 2017 de Ciurea Sorin 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Mare domn @Ciurea Sorin Nici tu nu faci abstractie de omenia ce te caracterizează! Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Salut Sorine! Am luat bineinteles tratamentul obligatoriu , un gratar acum pe seara, dar nu m-am putut abtine si am mai si mesterit cate ceva, , , voi reveni cu detalii si poze Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) Si maine pe undeva pe drum, mai precis din Caracal, ca am adresa, trebuie sa trimit si cortul. Cumpărătorul are contract cu Memo expres curier! Sa-l foloseasca cu placere! Modificat 5 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 2 minute în urmă, Viorel a scris: Salutare Viorel , cum a trecut duminica ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Salut! A trecut cum a trecut, numai ca maine astept un raspuns important..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Hai sa fie cu noroc si cu vesti bune @Viorel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Salut! Ce mai fac baietii?? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Doamne ajută , numai de bine Viorel să fie ! @costica V., seara bună , unde-ai umblat ? Iar ai fost la fete plecat toată ziua ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) Sa fie cu noroc @Viorel!! Multa bafta!! @Eugen David, asa coleg si banuiesc si.... prieten mai rar...!! Drumuri bune si sa te intorci sanatos!! Modificat 5 Martie, 2017 de Liviu Tataru 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 (modificat) Doamne ajuta @Liviu Tataru! Vesti bune sa primesti @Viorel! Sanatate @costica V.! Modificat 5 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Va multumesc tuturor care va ganditi la mine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Viorel, aceleasi calde urari ptr. maine si din partea mea!! Doamne ajuta!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Va zic Maine dimineata foarte devreme "la drum"! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 O noapte bună vă doresc și eu , că maine iar e luni !A sunat stingerea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 colegi @Viorel hai cu vestile bune! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Martie, 2017 Salutare @Ciurea Sorin, Multumesc pentru grija! Sunt foarte bine, slava Domnului, si cu grija care mi-o porti o sa fac si mai bine! Sunt aici, stau pitit, nu vreau sa mai umbresc pe nimeni! Nu vreau sa mai deranjez pe nimeni....! Acum am ajuns acasa! Am fost la o ieseala pe la Cheia, Cabana Ciucas....ghiocei, vreme superba....! A fost super! O seara frumoasa si o saptamana insorita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Fain Stefan, mergea si o poza, doua.Sting lumina...drumuri bune @Eugen David, sanatate @Viorel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 buna! Gata de drum! , la PECO la Hațeg! O noua saptamana cu spor si iubire va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Buna dimineata Drum bun @Eugen David si fara evenimente neplacute! O saptamana noua cu sanatate, spor si liniste pentru toata lumea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 O saptamina frumoasa va doresc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Hai ! Pofta buna la si o saptamana frumoasa sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Salutare! Trecut si de Severin! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri