Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 O seara buna și multă sănătate . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 si o seara minunata va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 , dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 vă doresc la toată comunitatea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Baieti, stie cineva ce dimensiune are sina pentru cort de la rulota mea? Beyerland Sprinter 390-2? Am pus terasa la vanzare si nu stiu ce dimensiuni sa trec 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 (modificat) Apropo colegi, va multumesc pentru vorbele frumoase si pentru urări! 2 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Baieti, stie cineva ce dimensiune are sina pentru cort de la rulota mea? Beyerland Sprinter 390-2? Am pus terasa la vanzare si nu stiu ce dimensiuni sa trec Exact cât a fost cortul meu! Se potriveste lungimile 7, 8- 8, 2 m. Modificat 6 Martie, 2017 de Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Multumesc @Eugen David 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.142 Semnalează Publicat 6 Martie, 2017 în urmă cu 2 ore, costica V. a scris: @ilie F1A, Sorin are dreptate. Si eu am vazut la Dedeman roti ca aceea de mai sus. Am vazut si cu jante de plastic, dar si de metal din doua bucati prinse cu suruburi de M8!! Ambele cu camere cu aer. Imi trebuie cu genti de metal, pentru ca va trebui sa montez o foaie pentru lant pe ea si trebuie sa fie mai rezistenta.Am gasit cu genti de plastic, intradevar mai ieftine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 O zi buna frumoasa comunitate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 si o zi frumoasa si de la mine! Pofta mare la ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Am la treaba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 comunitate! S-avem o zi buna si spor la treaba tuturor, in mod special lui @Radu Ghita la montarea instantului GPL! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Buna dimineata. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 O dimineata buna va doresc si eu , dragi colegi La mine e soare si chiar cald pentru ora asta ( 12* C). Dar, ...bate un vant nemernic de... Va doresc pofta mare la si o zi minunata cu spor si voie buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 să aveți spor astăzi ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 va scriu si eu!! @Eugen David, este normal sa se poarte frumos respectivul fiindca este interesat sa-si vanda marfa. Eu am facut multe drumuri cu el si-l cunosc destul de bine. Se pare ca a invatat multe de la mine si a inteles ca daca respecta, va fi respectat la randul sau, lucru care s-a intamplat in prezenta voastra. Sunt o familie frumoasa, doar ca pe el il strica "goana" dupa bani, un aspect pe care el nu l-am acceptat si nu pot sa-l accept din partea nimanui. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: comunitate! S-avem o zi buna si spor la treaba tuturor, in mod special lui @Radu Ghita la montarea instantului GPL! Sa fie !!! Acum am o mica pauza de Frühstück si am realizat cateva poze. Recunosc, m-am lasat un pic purtat de entuziasm si acum baia arata asa: Podeaua arata bine, cu exceptia unor urme de vechi infltratii in zona scurgerilor. Materialul insa si-a pastrat textura, nu e putrezit ci doar un pic valurit si inegrit stratul de deasupra. Gata, pauza s-a terminat, capul la fund!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Va doresc tuturor o zi frumoasa si "ne vedem" mai tarziu, fiindca eu cu ceva treaba... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 @Radu Ghita, Radu dar nu te lași , te-ai pus cu răul pe săraca ruloțică , spor să ai și să-ti iasă proiectul ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 3 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Sa fie !!! Acum am o mica pauza de Frühstück si am realizat cateva poze. Recunosc, m-am lasat un pic purtat de entuziasm si acum baia arata asa: Aoleeeuu, pai ce facusi Radule? O demolasi de tot? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Un vechi dicton spune ca: "Mai binele este raul binelui". Sper sa nu se adevereasca! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Sau altul zice "taie raul de la radacina! " ...Vezi tu care ti se potriveste... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 si spor la munca in aceasta zi superba! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri