Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 O zi frumoasa de primavara! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 , o zi bună și frumoasa vă doresc, multe realizări. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 O zi excelenta! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Toate discutiile legate de moverul achizitionat pentru colegul @Alexandru Marin, le-am mutat in topicul Achizitionare si montare mover, deoarece am dorit sa fie postate toate in sectiunea dedicata. Am trecut si "montare" in titlu, fiindca cu siguranta @Eugen David ne va posta detalii si imagini cu operatiunea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 si numai bine, oriunde v-ati afla! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 va spun si eu! Gata treaba pe ziua de azi Radu? A mai ramas ceva din baie? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Eu asi scrie "buna seara", dar la Craiova este inca ziua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Salutare oameni buni! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Salut! In tara unde locuiesti? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Multumesc frumos!Olanda, frumoasa daca si vremea ar fi la fel! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Ma refeream in tara, in Romania In Olanda vin de peste 14-15 ani Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Scuze, Focsani-Vrancea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Off, departe de mine. Ma gandeam ca te pot ajuta sa aduci ceva acasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Insa in Romania nu ajung decat o data pe an(o luna jumate maxim) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Daca este traiul bun in Olanda, pentru ce sa vii in Romania Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Multumesc dar nu trimit mai nimic spre Romania insa daca se iveste ocazia este foarte bine de stiut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Off topic Exista colegi care detin modelul asta de telefon? http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile/telefon?model=Lenovo+K6+Note&pachet=digi_mobil_optim_nelimitat Vreau sa ajung maine sa folosesc voucherul (300 lei)de la Digi, sa pun diferenta si sa-l achizitionez Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 1 minut în urmă, Viorel a scris: Daca este traiul bun in Olanda, pentru ce sa vii in Romania Asa este altfel.... 1 minut în urmă, Vali Dlg a scris: Asa este altfel.... Unde ajungi in Olanda? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Peste tot, dar mai des in sud, fiindca fac de asa natura sa ajung la o familie de olandezi in Nieuwendijk I-am cunoscut acum ceva timp si sunt niste oameni extraordinari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 In general Olandezii sunt oameni buni, in 6 ani nu am avut nicio problema cu ei! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Pune-ti telefonul in semnatura, poate daca trec prin zona, te sun ne vedem si ne cunoastem mai bine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 1 minut în urmă, Viorel a scris: Pune-ti telefonul in semnatura, poate daca trec prin zona, te sun ne vedem si ne cunoastem mai bine. Incerc acum Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Nu este nevoie sa citezi mereu o postare atunci cand raspunzi direct. Scrie normal, sau adauga @ si numele celui la care faci referire, caruia vrei sa i te adresezi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 ok Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri