Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Se observa ca esti incepator pe forum Emoticonul pus acum de tine este pentru doamne, pentru barbati foloseste pe acesta Dar sti cum este, omul cat traieste invata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 OFFF, greu cu mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 51 minute în urmă, Viorel a scris: Off topic Exista colegi care detin modelul asta de telefon? http://www.rcs-rds.ro/telefoane-mobile/telefon?model=Lenovo+K6+Note&pachet=digi_mobil_optim_nelimitat Vreau sa ajung maine sa folosesc voucherul (300 lei)de la Digi, sa pun diferenta si sa-l achizitionez Nimeni? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 In ultima ora, Daniel P a scris: va spun si eu! Gata treaba pe ziua de azi Radu? A mai ramas ceva din baie? Sunt efectiv rupt in gura! Cred ca de 500 de ori am intrat si am iesit din rulota azi. Sper sa iasa ceva ok! Am sa fac un topic separat cu modificarile la rulota mea, dar dupa ce termin tot. Pentru ca dupa ce termin cu baia si instalatia electrica, urmeaza sa demolez bucataria, dormitorul si apoi intreaga rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Cu siguranță efortul va fi răsplătit Radu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 9 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Sunt efectiv rupt in gura! Cred ca de 500 de ori am intrat si am iesit din rulota azi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 26 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Sunt efectiv rupt in gura! Cred ca de 500 de ori am intrat si am iesit din rulota azi. Sper sa iasa ceva ok! Am sa fac un topic separat cu modificarile la rulota mea, dar dupa ce termin tot. Pentru ca dupa ce termin cu baia si instalatia electrica, urmeaza sa demolez bucataria, dormitorul si apoi intreaga rulota Radule ce ti-a trebuit sa mai dai banii pe rulota? La cate demolari faci, construiai tu una @Viorel, din cate imi dau seama, cred ca mama mea are acel telefon. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Da de unde ai aflat? Ce repede m-ai ghicit! Asta e doar asa, sa-mi fac mana. Abia din primavara viitoare incep sa iau comenzi pentru rulote construite de mine!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 @Ursu Florin cand am intrebat m-am gandit ca primesc recenzii, ceva Telefonul mamei tale este modelul "Note"? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 @Radu Ghita , ce minunății ai mai făcut ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Daca exista model si fara "note" cred ca e fara. Diferenta cred ca o face marimea, de aratat arata la fel. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 @Ciurea Sorin povestim in topic dedicat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 dragi colegi si !!! Ce mai este nou pe aici??? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 @Radu Ghita nu ziceai ca pui instantul afara si il acoperi cu ligheanu'? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Se pare ca s-a răzgândit și la cât a demolat sigur i-a găsit loc în rulotă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Ai avut ceva activitate @Radu Ghita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Da, m-am razgandit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Radule, deschide un topic separat cu poze si toate detaliile, nu mai raspunde provocarilor... Spor la treaba in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Spor la treabă în continuare Radu și o zi ușoară maine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Bei cafea la ora asta? Sau un ceai... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Salutari din campul muncii ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 , mâine iar la muncă; o noapte liniștită vă doresc . Și sa nu uit pentru mâine, un sincer La Mulți Ani tuturor domnișoarelor și doamnelor dar mai ales mamelor fără de care n-am fi pe pământ. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri