Vlad .S 160 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 O cafeluta, asa, inainte de culcare; oboseala multa azi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 colegi! Daca ieri pentru mine a fost "o zi lunga", astăzi a fost "o zi grea"! Asadar va spun Pe maine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 La multi ani si din partea mea tuturor colegelor rulotiste. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 si ma culc AMETIT dupa ce am citit topicul despre mouver-n-am inteles mare lucru ...nici nu stiu daca am scris corect, nu mai conteaza. Respect tuturor si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Noapte buna si din partea mea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 va spun si eu! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Gata ........... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Pofta mare la ! O zi faina sa aveti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 comunitate! O zi buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 O zi minunata tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Buna dimineata. O zi minunata va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Zi minunata sa fie, ca doar avem de ce ne bucura astazi, nu !! Eu intr-o ora "decolez" sa cumpar cateva buchete de flori fiindca am destule doamne apropiate de viata mea si care merita respectul meu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 La multi ani doamnelor si domnisoarelor ce sunt apropiate sufletelor noastre! Am plecat la treaba, ne auzim diseara. Sa aveti o zi linistita! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 rulotisti! Buna dimineata si LA MULTI ANI! pentru femeile din viata noastra si nu numai! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 La multi ani de 8 martie !!!!!!! si Rulotiste !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 , să nu uităm, astăzi este ziua celor mai frumoase "flori" din viața noastră, să ne trăiască!...de mâine ne gândim la 40 de pahare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Colegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Eu incep sa "lucrez" de azi la cele 44 de pahare... Am plecat la ruloteala la Letca Noua, ne auzim mai pe seara... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 8 Martie, 2017 Buna dimineata tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri