Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna dimineata tuturor. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 comunitate! S-aveti o zi cu realizari, ca vremea e cam naspa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna dimineata si pofta mare la mucenici. Atentie soferi la ispita celor 44 de pahare !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 O zi a celor 44 de pahare minunată vă doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna dimineata . ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Buna ziua. Pofta mare la mucenici muntenesti sau moldovenesti! De pahare...numai de bine! Spor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 La multi ani rulotisti, mult noroc si spor la pahare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 o zi bună și cu spor, ...in toate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 tovarasi si prietini! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 ! Acum am ajuns si eu acasa, epuizat dupa lupta cu cele 44 de pahare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Ma apuc si eu acu sa gust ceva :)). Si ma pregatesc de weekend ca vreau sa montez noul bazin de apa curata de 94l ce l-am luat acum cateva zile, cred ca o sa il pun in paralel cu cel de 45 care il am acum. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 . Gata munca, fara pahare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 (modificat) Inca la birou...ca sa-i faci Inca putin si ne apucam de ea Modificat 9 Martie, 2017 de Silviu Pascu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 tuturor! Pe maine dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 9 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Asa e pe lumea asta, unii dorm iar altii nu reusesc sa doarma! Aata este! Noapte linistita si vise plăcute! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 O tare, apoi vom vedea cum ne mai petrecem ziua... O zi buna sa aveti!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri