Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 , o zi ușoară să fie așa ca înainte de weekend. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 comunitate, o zi plina de satisfacții ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 tututor, se pare ca vremea nu mai tine cu noi weekendul acesta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Asa e, ploua acum si se anunta vreme urata...oricum maine sunt la munca, iar duminica `oi vedea ce-oi face... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Neata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Chiar daca e un pic cam tirziu va zic si eu buna dimineata! Am avut de munca dis de dimineata, niste instalatii defecte. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Buna dimineata. Cam codas azi . Imi fac curaj sa montez noul cort. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 O zi frumoasă să aveți ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 o zi frumoasa nu ca la noi cu ploaie! Dar e buna si asta pentru ogoare! E buna si pentru Bucuresteni ca mai moaie noroiul de pe marginea asfaltului si ajuta la murdarirea masinilor mai usor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 @Ciurea Sorin pe la tine cum e vremea pe la bai?! @Cornel C Mihailescu, banuiesc ca pe la tine este soare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 @Stefan P Da, e soare si sant deja 16*C. Dar totusi este o perdea de nori sa zic asa. O zi minunata va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 colegi! M-am luat cu lucrul si acum a venit momentul sa va salut si eu! O zi buna tuturor ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Brrrrrr....in capitala 8 grade. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 salut băieți!! Si la Galati este urat, frig, înnorat si ploua mărunt. Sunt 9'C. Va doresc o zi buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 @Stefan P Salutare acum am scos camperul la plimbare , soare si senin , e o zi de primăvară și azi tot recuperare ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Bravo @Ciurea Sorin plimbare frumoasa! Asteptam o poza cu apa calda, privind-o sa ne incalzim. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Salutare colegi si o zi frumoasa sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Neatza !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Vreme urita si la Valcea, 8 grade si o ploaie spre burnita. O zi buna va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 La tratament de recuperare am găsit un coleg cu o autorulotă soră! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri