Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 19 minute în urmă, Ciurea Sorin a scris: La tratament de recuperare am găsit un coleg cu o autorulotă soră! Frumoasa imagine. Sa va poarte pe drumuri sanatosi! Numai bine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Astazi am profitat de putin timp liber si am montat o butelcuta de gaz proaspat incarcata si am verificat incalzirea (care duduie), aragazul si frigiderul. Toate functioneaza in parametrii. Mai avem un pic de curatenie si aranjari interioare, apoi incepem a numara zilele.... Ne retragem catre ... weekend si va dorim o seara mult mai frumoasa decat vremea de afara (urata dom'ne, urata iara' )! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 va spun si eu! Bravo Liviu, hai urgenteaza pregatirile ca acum vine si vremea frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 si 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Va doresc o noapte linistita in asteptarea vremurilor mai calde si fara ploaie! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Gata cu domnia, am ajuns acasă dar, astăzi am adus un nou coleg pe forum Viorel din Borșa -Maramureș care are camper la fel ca și al meu .Au fost zile ff.frumoase și calde la noi de care am profitat din plin alegându-mă și cu un bronz de primăvară ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 vă zic și eu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 Si de la mine ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 tuturor! Pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 O seară liniștită !și servici ușor colegilor ce lucrează de noapte ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 10 Martie, 2017 ................ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 dar canta deja cocoșul vecinului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 comunitate! S-aveti o zi usoara celor care lucrati azi si week-end placut celor care sunteti liberi! Eu daca am baut cerneala, fac parte din prima categorie... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Serviciu ușor Daniel și sa treacă ziua repede. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 O buna dimineata tuturor! Spor la treaba / serviciu, liniste la odihna si chef la distractie - dupa cum si-a aranjat fiecare Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.142 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 BUNA DIMINEATA ROMANIA si ROMANI! Indiferent unde va aflati. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Servici usor celor ce lucreaza si o zi frumoasa si senina cu chef de distractie celor ce sunt acasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Buna dimineata comunitate! La Bucuresti ploua mocaneste , dar nu este foarte frig. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Buna dimineata ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 tuturor, și eu fac parte din prima categorie, dar una mai grea, dupa12 ore de munca, ...Un weekend plăcut și o zi plină de satisfacții, eu mă pun la. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Buna dimineata Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri