Nicolae 262 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Noapte buna dragi colegi rulotişti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 11 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 O zi frumoasa ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Buna dimineata ...! Va doresc o zi minunata.! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Cer noros pe aici. Buna dimineata ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 va spun si eu, s-aveti o duminica frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.142 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 "neata buna, in Crangsi a iesit soarele. Deci va fi o duminica frumoasa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 si o . Buuunna!! La Galati este înnourat, gata gata sa ploua!! Oricum, va doresc o duminica plăcuta!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 în urmă cu 12 ore, Vlad .S a scris: Buna seara. Gata treaba pe ziua de azi. Multumesc pe aceasta cale colegului @Marinescu Ion pentru ca m-a indrumat corect: am achizitionat ce imi trebuia (suport de roata si alte cateva accesorii, am avut de unde alege). E de tinut minte, mai ales pentru unul ca mine, cu microbul bibilitului la rulota in sange ... Unde ai gasit suportul de roata si cat a fost? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 tuturor colegilor. O duminica minunata va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Buna ziua domnilor! Ieri toata ziua si incepand cu azi dimineata de la ora 07, 30 am lucrat sustinut la rulota. Am facut pauza pentru mic dejun si iar acum ma intorc pe teatrul de operatiuni. Am moralul ridicat si sunt extrem de pregatit O super duminica si din partea mea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Hahaha ...Asta DA, determinare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 o duminica linistita va doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Dupa lupte seculare care au durat o zi, am terminat de montat bazinul, acum trec la inlocuirea bateriei de apa de la chiuveta din bucatarie, sa te tii chin ca e bagata ca naiba. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Profit ca sunt liber azi si ma duc prin targul auto Vitan, sa casc gura pe la vechituri... poate gasesc ceva interesant Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri