Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 @Daniel P spor la cumparaturi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Nu facui nimic prin targ, asa ca ma bag la somnul de frumusete... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 si o seara deosebita va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 La Iasi ploua de 3 zile.La talcioc nu am gasit nici macar vanzatorii...Merge un pahar de vin si nani. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 La Galati sunt 6grade, cer noros si frig!! Dane, @Dan Golaescu si eu am inghetat azi dimineata in talcioc si nici nu am gasit nimic!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 @costica V. Pffff...Nea Costica este cam frig la dumneata. La mine e soare si aproape 22 *C. Seara buna tuturor colegilor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Cornele, m-am saturat de frig in iarna asta cat ptr.zece ani!! Din cauza frigului nu-mi place iarna, nici cu rulota, nici fara rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Ai dreptate, ca prea a fost friguroasa iarna asta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 (modificat) Eu m-am chinuit 5 ore sa schimb bateria de la chiuveta din bucatarie! Am demontat tot dulapul de sub ea si o teava de gaz, abia am reusit sa ajung la ea dedesubt si nici atunci nu am putut sa desfiletez piulita aia mare, care o tine de chiuveta. A fost nevoie sa o desasamblez si de sus, sa-i scot cartusul, pipa si ce a ramas. Am desfiletat pe sus cu un spitz, bagat in cele 2 canale. La montajul celei noi, la fel am facut ca nu era chip cu piulita aia mare. Ce tampenie de sistem de fixare! Nu putea sa fie cu suruburi, ca la cele normale, sa poti sa infiletezi mai usor? M-am umplut de nervi. Continui maine cu reasamblarea dulapului si a tevii de gaz. Modificat 12 Martie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Te-ai molipsit de la mine....ha? Nu stiam ca se ia!!! Buna seara, natiune Am terminat toata munitia, am pierdut si automatul... am trecut la votca si la cazacioc! Da' maine va fi bine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 (modificat) ...Linistea de dupa o amiaza , , reusita cred !!!! O seara de vis va doresc. Modificat 12 Martie, 2017 de Cornel C Mihailescu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Seara buna si de la mine, pentru toata lumea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 în urmă cu 1 oră, Traian M a scris: Eu m-am chinuit 5 ore sa schimb bateria de la chiuveta din bucatarie! Am demontat tot dulapul de sub ea si o teava de gaz, abia am reusit sa ajung la ea dedesubt si nici atunci nu am putut sa desfiletez piulita aia mare, care o tine de chiuveta. A fost nevoie sa o desasamblez si de sus, sa-i scot cartusul, pipa si ce a ramas. Am desfiletat pe sus cu un spitz, bagat in cele 2 canale. La montajul celei noi, la fel am facut ca nu era chip cu piulita aia mare. Ce tampenie de sistem de fixare! Nu putea sa fie cu suruburi, ca la cele normale, sa poti sa infiletezi mai usor? M-am umplut de nervi. Continui maine cu reasamblarea dulapului si a tevii de gaz. Nu era mai simplu sa desfaci furtunele de apa, sa ridici chiuveta si apoi sa desfaci piulita si sa inlocuiesti bateria? Eu asa am schimbat-o la a mea... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 colegi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Buna seara. Are cineva rulota parcata la Motorhome? Ceva pareri? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 (modificat) @Daniel PFurtunurile de apa le-am dat jos, dar chiuveta e un singur modul cu plita si era mult de demontat. Peste 2 dulapuri plus tevi de gaze, m-am gandit la metoda asta, dar era foarte greu. Modificat 12 Martie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Noapte buna domnilor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Somn usor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Dupa 95 de minute de stres (fotbal), plus un gratar (vreme buna foarte rar), va spuntuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Sa aveti o noapte linistita si maine multa putere pentru acest inceput de saptamana. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 12 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri