Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 O saptamina frumoasa va doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Multumim. Buna dimineata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 si o saptamana frumoasa va doresc chiar daca la inceput e un pic ploioasa! si la slujba! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 tuturor! Pofta mare la si o saptamana minunata plina de reusite! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 si o saptamana asa cum ne-o dorim! @Traian M, incearca pe viitor si posteaza in sectiunile dedicate si nu aici. Aceasta sectiune nu este vizibila celor care nu detin cont in forum, nu este indexata de Google si consider ca astfel de lucrari trebuie afisate tuturor. Acest aspect este valabil pentru toti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Buna dimineata si de la Ploiesti! Avem parte de o zi ploioasa, cu o maxima de 7 grade Celsius! Saptamana asta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Si la Craiova ploua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 si de la mine. Si aici e cam noros cerul. A picurat un pic azi noapte. ( numai bine pemtru florile plantate ieri in jardiniere de mine) Acum sant doar 9*C, cam racorica. Imi savurez si pe urma cu ceva treburi administrative. Va doresc o saptamana deosebita dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 vreme inchisa la Braila Va doresc o saptamana cat mai placuta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Buna dimineata! La mine vremea este cum nu am mai vazut de mult. O cafea, doua si pe urma la treaba. Zi buna sa aveti, dragi rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 O noua zi, un nou inceput! buna si Si aici vremea este "cam mohorata" si destul de rece! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 O saptamana cat mai Ok va doresc. Mai este putin si Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Internet, abea de putin timp am, dar apa de ploaie, cat cuprinde! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 In sfarsit, am si moverul meu in masina! Maine la treaba! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 oameni buni! Nu se mai opreste ploaia asta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 O, o săptămână bună si profitabilă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 , mai oprește Doamne robinetul ca de nu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 forumisti! Dupa o noua zi de munca si alergatura ne retragem in "carapace" si mai navigham un pic pe forum... O seara buna la toata lumea!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 ploua .ploua , ploua...... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 La Valcea de dimineata a plouat, dar dupamasa am vazut chiar si o raza de soare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Am intrat sa va salut! Sunt prin Austria si am facut o mica pauza..... Numai bine tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Salut Viorel, bagasi ceva km azi! O seara buna si drum bun in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Acum am terminat treaba la rulota, pentru astazi! Mai am si maine ceva de rezolvat. Dar stau cu ochii pe voi sa vad ce mai ziceti, ce mai faceti @Viorel Drumuri bune ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri