Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 si de la mine , domnilor. Sa aveti o seara minunata. La mine nu ploua , e cam racorica dar e ok. E deja pustiu pe strada. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 @Cornel C Mihailescu ma deranjeaza faptul ca ai trucat poza...nu vad nici o mizerie pe jos, un gunoi mic ceva acolo , o sacosa din plastic..... curatenie , lumina buna....gropile unde sunt ??? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 @Sorin Leitoiu Pai... mai sant si ceva gropite pe aici...dar cam..invizibile. De curand m-am mutat intr-un satuc ( 10 km de Lerida ) Si aici aproape zilnic trec cei de la administratia publica si fac curatenie. SI bine...oameni parca sant un pic mai civilizati. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 tuturor. Ma bag un pic la meci+motait si pe urma la ...munca.. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Sa aveti o noapte linistita si stam cu ochii pe meteo. Parca se indrepta putin si vremea ca de nu, stiu eu cine e de vina! : 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Asa, asa tot cu ochii pe noi. Viorel, drum bun va doresc! Ma retrag si va urez . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Ma retrag! . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 13 Martie, 2017 Somn ușor Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Multumesc de urari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 (modificat) Dragi colegi , propun inființarea unei secțiuni de '' CHAT '' in forum pentru discuțiile zilnice si care sa nu rețina istoric decat din ziua respectiva apoi resetandu-se automat la o ora prestabilita ( ex . ora 24 ). Cred eu ca așa nici nu se mai incarca serverul si sa evitam deschiderea de topicuri inutile cu te miri ce subiecte , vorba aia '' aiurea-n tramvai ''si sa generam discuții la discuții. Așa se mai cerne sita si nu mai raman atatea nedorite pe forum care dupa parerea mea nu fac imagine buna .Stima ! PS : Nu știu daca am postat unde trebuie dar la ''Discuții online'' mi-a parut cel mai potrivit. Modificat 14 Martie, 2017 de Cristian Gutescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 O zi buna ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 (modificat) Pofta mare la ! O zi faina sa aveti, plina de realizari! Pe la noi incepe sa se ! Modificat 14 Martie, 2017 de Liviu Tataru 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Buna dimineata si de la mine Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 comunitate, o zi buna tuturor! Salutare @Cristian Gutescu! Daca citesti prima postare a lui @Viorel din acest topic, afli si raspunsul la propunerea ta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 si din partea mea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 la toata lumea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 @Eugen Davidspor la montat mover-ul, il astept si eu pe al meu cam in 2 ore! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 la toți colegii !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 M-am intins cam mult la vorba!. la rulota sa pun la punct ultimele detalii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Buna ziua. Mai tarziu azi pe aici, retinut cu ceva treaba neluata in calcul. Dar GATA. Nu mai ploua, nu mai bate vantul.....Va doresc o zi usoara si linistita. Pregatire rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 si o zi cat mai frumoasa. Se pare ca vremea se indreapta, incet-incet! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Neatza cred ca incepe sa se indrepte vremea ca avem o gramada de treaba si ploaia ne cam tine-n loc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Am revenit 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Salut ! Pe unde mai bantui? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 La Chișinău am fost Radu ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri