Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 si de la mine. Bine ai revenit @Ciurea Sorin Spor la treaba colegilor ce fac pregatiri de... , , ruloteala " O zi buna tuturor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 (modificat) Am si eu nevoie de niste pareri in acest topic, va rog! Modificat 14 Martie, 2017 de Traian M 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 , nu vă supărați, trebuie să-mi iau" doza" zilnica de oxigen sufletesc de la oamenii minununati din forum. Cât aş fi de obosit nu pot sa nu citesc, să învăț, ....să fiu"aproape de voi". Vă doresc o seară cât mai bună, iar sfârșitul de săptămâna sa fie " bestial" de frumos. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 comunitate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 @Vali Dlg am mutat postarea si pozele cu achizitia mover-ului tau, in topicul potrivit... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 dragi colegi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Ce faci Sorine, iar ai disparut?Cum ai fost primit la Chisinau de nenea Dodon? Am auzit ca ai cerut azil politic. Este adevarat?? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Cred ca e ocupat acum cu asezarea bauturilor in rulota... Ai adus vin de la fratii moldoveni Sorine? Sau coniac? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Cred ca votca, Daniele, asta este ''la putere'' acolo!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 dragilor!! Dupa o zi lunga, dar senina , desi sunt rupt, iaca am intrat si eu putin sa-mi iau doza zilnica , vorba lui @Radu Adrian! Ca bine le zice !! p.s. de-abia astept weekendul ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 O fi nea Costica, dar eu am baut un vin super de la ei ( defapt, mai multe )...sunt renumiti in domeniu asta Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Daniele, ei au doua ''categorii'' de vinuri: ori f. bune, rafinate care in general sunt scumpe si nu-l gasesti oriunde, ori zaibar, din acela rosu care iti pateaza buzele, gros si fara nici o ''aroma''!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Nu răspund la provocări ! Nea Lulu si Daniel, poate nu mă credeți, m-am intors in Romania anilor 1980, așa e in Moldova! De vinoase nu am avut timp, că am inaugurat un spital privat de cardiologie facut de pesoane private nu stat. Eu am umblat mult prin spitale, că lucrez pentru ei - asta e top la ora asta și bate multe spitale din Europa. Țin să vă spun că am fost cu mașina și am făcut o excursie pe cinste. Nu sunt prima oară in Chișinău, dar de fiecare dată am fost cu avionul. E o țară superbă ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Dragi colegi, noapte buna! Maine ma asteapta o zi plina la munca, a. i. ma bag in scutece Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Seara buna si noapte buna , dragi colegi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Noapte buna tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Aici ai dreptate, tara este frumoasa iar oamenii sunt minunati, simpli dar cu un suflet curat! Cel putin astia din sudul regiunii/tarii! PS: Postarile de mai sus au fost cancan! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Cam tarziu dar....am avut treaba. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 (modificat) Salutare Cornel , cum esti?să ai servici usor ! Gata ma bag la somn ! Modificat 14 Martie, 2017 de Ciurea Sorin 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 @Ciurea Sorin Totul e...ok, multumesc. Sper ca si tu esti bine si ai ajuns cu bine acasa. La munca plec pestre vreo ora si ceva. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 va spun si eu, pe maine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 @Stefan P O noapte linistita si binecuvantata. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 si simpatizanti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Martie, 2017 Asemenea @Cornel C Mihailescu! Sa fii iubit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri