Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 A fost super iesirea de la Cheia, chiar daca vremea nu prea a tinut cu noi... Voi reveni cu poze si impresii de miercuri-incolo, ca pana atunci sunt prins cu treaba multa la Letca si vreau sa termin pana marti cand se incheie concediul... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 M-am rugat sa aveti vreme buna, gandindu-ma la distanta pe care o parcurge fiecare participant.Oricum eu cu sufletul si gandul am fost langa voi pe poienita tineretii mele din Cheia. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Spor la treaba, eu am pus solarul si puii au 300 grame 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Salut din nou, azi a fost prima iesire din acest an la o pasiune mai veche, , pescuit''!Insa, de abia astept sa ajung in tara sa merg cu rulota undeva pe langa Dunare pentru ca aceste pasiuni ale mele se pupa una cu alta excelent! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Salut Vali! Hai cu imaginile in sectiunea Hobby-uri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 în urmă cu 1 oră, manolescu paul a scris: Crezi ca la Gostinu am prinde ceva in luna August? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Hai la gogosi si un pahar de vin! 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
David V. 10 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Greu de refuzat oferta cu gogosile.Vrem coordonatele GPS! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Buna seara 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Mai este putin.. HAI RAMANIAAAAA!!!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 +1, bine v-am regasit! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 . Hai ROMANIA! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Oriunde suntem tot cu gandul la tara noastra stam mereu. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Eu am fugit la munca. Tuturor o noapte linistita. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 In sfarsit, am reusit sa intru pe Forum. Sincer, mi-a lipsit foarte mult in aceasta perioada. O noapte linistita tuturor si sa ne auzim numai de bine. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Chiar acum, Cornel C Mihailescu a scris: Eu am fugit la munca. Tuturor o noapte linistita. Servici ușor Cornel ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Si eu va zic Ma bag la ca si maine mai am de treaba cu "retusarile" prin forum. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 26 Martie, 2017 Noapte bună să fie și de la noi din Ardeal și o seară liniștită ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Buna dimineata. Va doresc o saptamana cat mai frumoasa si linistita. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Si din partea mea si o saptamana rodnica! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 domnilor! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 O saptamana asa cum ne-o dorim! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 O saptamana frumoasa sa avem. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 (modificat) dragi colegi. La mine toata noaptea a fost frig si a picurat un picut. Acum sant doar 4*C si sta sa ploua. Si ca totul sa fie complet mai bate si un vant ...taios. Imi servesc si pe urma cu treburi prin oras. O saptamana cat mai reusita va doresc. Modificat 27 Martie, 2017 de Cornel C Mihailescu 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri