Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Buna dimineata!La Timisoara cer senin cu mult! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 si o saptamana reusita doresc tuturor! Inca o zi de lucru la Letca Noua, maine sper sa termin...A iesit soarele si vremea e superba... 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Și de la Ploiești un" soare" în suflete și o săptămână bună și profitabila. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 O zi buna si din partea mea! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 O saptamana plina de realizari, doresc tuturor colegilor! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 O saptamana cat mai frumoasa va doresc dragi colegi! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 (modificat) Salutari tuturor si o saptamana buna sa ave-ti pentru ca a mea a inceput foarte prost! Modificat 27 Martie, 2017 de Vali Dlg 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Nu ai rezolvat cu masina @Vali Dlg? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Inca nu, astept pe cineva de la service sa vina macar sa deblocheze volanul sa o pot tracta, altfel trebuie sa chem o platforma 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Poate ai sansa si rezolvi fara a mai fi nevoie de platforma. Mult succes! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 @ViorelMersi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 @Vali Dlg , mie cand nu-mi iese ceva, ma gandesc ca putea fi mult mai rau si ma consolez cu ideea ca maine va fi mult mai bine. Priveste lucrurile rele cu optimism si ai sa vezi ca vei depasi momentul si totul va fi bine in final. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 @mirceaMultumesc de incurajare, si chiar am avut noroc ca sa stricat in fata casei si nu in alta parte.Nu fac o tragedie din asta numai ca mi-a luat putin din elan sa zic asa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Dupa o mica escapada prin Bucuresti, am ajuns si eu acasa , si tare ma bucur de marirea zilei!!! Acum chiar simtim ca a venit primavara, ceea ce ne deschide apetitul planificarilor cu "rolli" !! Continuind planificarile si visele, va uram o seara superba !! p.s. Si rezolvarea problemelor cu forumul este un alt motiv de bucurie!! Multumim inca o data celor implicati! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 oameni buni! Acum am terminat pe ziua de azi si am incins un gratar! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Asa mai zic si eu sfarsit de zi de munca, @Daniel P!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 @Daniel P Pofta mare si odihna placuta dupa o zi de , , roboteala " 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Multumesc, sa fie la toata lumea! Maine termin ce mi-am propus! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 la toata lumea!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 tuturor. Ce mai fac ...rulotistii ? . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 în urmă cu 2 ore, Daniel P a scris: oameni buni! Acum am terminat pe ziua de azi si am incins un gratar! Aoleuuu ce necajit esti Daneee... as vrea sa fiu langa tine sa ne alinam suferinta cu vreo patru berici reci. Sa plangem unul pe umarul altuia si iar sa ne alinam cu vreo doua 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Salutare.Din lipsa de ruloteala am casunat pe golf si am schimbat ulei, filtre, antigel.Clima ok, sa vina vara! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri