Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si de la mine. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Pfiuuu, gata am terminat cu treaba la rulota. De acum sa ma asez si eu la masa ca nici nu am apucat sa mananc azi. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 în urmă cu 11 ore, Radu Ghita a scris: Poa' sa ninga, poa' sa ploua, ............................. fix in doua! Varianta mea ar fi cam asa : Poa"sa ninga, poa"sa ploua, Beu vin cu apa fix in doua! Si nu va spun povesti, Maine voi fi la Iepuresti. (Giurgiu) Nu credeti, veniti si-o sa vedeti! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Am trimis tuturor email cu actualizarea datelor in profil. Ati primit? Daca nu sa i-au legatura cu cei din server. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si prieteni! Am incheiat si azi o zi de munca la Letca...cu gardul am terminat si mai am de construit poarta si o masa mare la pavilion... Ufff, abia astept sa termin si vreau inainte de sarbatorile de Paste... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 8 minute în urmă, Viorel a scris: Am trimis tuturor email cu actualizarea datelor in profil. Ati primit? Daca nu sa i-au legatura cu cei din server. Eu am primit... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Ma bag la Va doresc 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stelian 38 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Salutare surori si frățiori rulotisti ! Ma bucur ca avem din nou forumul ! Chiar dacă nu sunt așa activ cum mi-ar place . Îmi consum timpul cu o mulțime de activități diverse ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 O seara buna tuturor 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marinescu Ion 59 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 42 minute în urmă, Viorel a scris: Am trimis tuturor email cu actualizarea datelor in profil. Ati primit? Daca nu sa i-au legatura cu cei din server. Buna seara! Am primit si-am actualizat...cred ca tot ce trebuia! Cu respect, I.Marinescu _/) 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 prieteni! Pe maine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 @Viorel, scuze pt postarea pozelor aici si nu in iesiri ocazionale! Nu se va mai intampla! Nu am primit e-mailul, dar cred ca am actualizat toate datele. Ce nu am mai reusit a fost introducerea masinii si a rulotei. Sau nu mai stiu eu cum! Multumesc! Pofta mare la si o zi buna sa aveti! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 Va doresc o zi excelenta! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Golaescu 65 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 Buna dimineata , scuze de postare.Pe viitor o sa postez unde trebuoe. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 O zi minunată de început de Weekend să fie la toți colegii ! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 ! Un sfarsit de saptamana minunat la toti colegii 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 , o zi frumoasa si un weekend nemaipomenit va doresc de la Craiova dragi colegi! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 si Ce tie si cu lumea asta; unii la rulolit si unii la "robotit"! Nu i nimic, vine vremea si celor ce "robotesc" sa ruloteasca! O zi faina! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 si ! Gata cafeaua si tuica aferenta, avem energie, hai la treaba! O zi frumoasa oameni buni! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 Cam tarziu, dar va scriu 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 31 Martie, 2017 , in cateva ore agat rulota de masina si o scot la plimbare! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri