Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Buna dimineata si din partea mea Va doresc o sambata superba ( se anunta si vreme frumoasa ) La mine sant in jur de 10*C. Imi servesc si o , , intind " spre Andorra. Sa auzim numai de bine dragi . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Buna dimineta tuturor! Doua ore escala la Paris, unde a plouat peste noapte si la pranz suntem acasa. Mi- e dor de casa, poate acum reusesc sa scot si rulota la plimbare. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 @Eugen David Fac eu cinste cu o cafeluta buna. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Drum bun in continuare Gabriel S. Zbor placut. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Salutări la toți colegii rulotişti şi o zi cât mai reușită! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 si de la mine. O seara minunata in continuare va doresc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 dragi colegi. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Bine v-am găsit , salutăm toată comunitatea ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 , va salut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Noapte buna tuturor! Nicaieri nu este mai bine decat in patul propriu!!( din casa sau rulota ) 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2017 Am ajutor pe la garaj! L-am luat, deparazitat/inregistrat si e sef. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Neața dragi colegi , încă o zi frumoasă de primăvară să fie pentru toată lumea ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 oameni buni! S-aveti o duminica frumoasa, de primavara si mult soare! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Buna dimineata dragi colegi!O duminica frumoasa va doresc si eu de la Craiova! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Foarte matinali unii colegi. Buna diminata, o duminica cu mult soare va doresc. 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 O cu mult soare si cu vreme superba de primavara adevarata Am in plan sa ma intalnesc cu doi buni prieteni si sa facem ceva miscare matinala prin Gradina Botanica din Craiova 12 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Buna treaba... Dupa ce mai termin cu lucrarile pe la Letca Noua, voi declansa si eu operatiunea "Jos burta"... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri