Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 la 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 sa aveți pofta la si o duminica frumoasa ca vremea de la Galati!! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Buna dimineata! Am o rugaminte catre cei care au acces la butoane si anume rog introducerea unei semnaturi pentru contul meu: Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450 E-mail: aurelianz74@yahoo.com Telefon mobil: 0740 126 956 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Rezolvat... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Buna dimineata si o zi placuta sa aveti! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.142 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Se pare ca avem parte de o zi superba de duminica. Se apropie in sfarsit, mult asteptata vara, sa putem ruloti cu drag. O zi minunata va doresc.Distractie placuta indiferent unde va aflati. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salutari de la Ploiesti! Este o zi frumoasa de primavara, albinele bazaie de zor, a inceput sa se deschida si floarea ciresului. Si-am tras si o repriza de munca dimineata. In plus am vopsit suportii pentru fotovoltaice 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Neata, la amiaza si din partea mea. O duminica cat mai plcuta doresc tuturor colegilor 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Daniel, te rog, trece-mi si mie datele de contact. Multumesc. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 si o seara frumoasa! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Seara buna si o saptamana usoara sa aveti! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Buna seara Am si eu o intrebare, de ce de pe tableta nu pot raspunde in topicuri si nu pot trimite MP ? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 dragi prieteni si sa aveti o noapte linistita! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 va spun si eu, gratar terminat, prima repriza la fotbal terminat...acum incepe a doua repriza...spor la ruloteala 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 în urmă cu 13 ore, Viorel a scris: O cu mult soare si cu vreme superba de primavara adevarata Am in plan sa ma intalnesc cu doi buni prieteni si sa facem ceva miscare matinala prin Gradina Botanica din Craiova Va salut! Ati avut timp de plimbare...Eu am facut-o cu masina sa va intalnesc.Cu stima. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 20 minute în urmă, Levi N a scris: Buna seara Am si eu o intrebare, de ce de pe tableta nu pot raspunde in topicuri si nu pot trimite MP ? Ar trebui sa poti...Delogheaza-te si apoi te loghezi din nou, trebuie sa mearga... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Vă doresc o seară liniștită , mă retrag că mâine totuși e luni ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 24 minute în urmă, RobertPatrick a scris: Va salut.Ati avut timp de plimbare...Eu am facut-o cu masina sa va intalnesc.Cu stima. Ma bucur ca te-am cunoscut! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Mare om , mare caracter @Ciurea Sorin Mă retrag și eu după 12 ore de munca, ...o seară bună tuturor și o săptămână plină de satisfacții 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Somn usor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri