Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 tuturor! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Și de la mine , o seara buna va doresc, ...iar dupa12ore vă salut, dar mai bine mai târziu decât niciodată. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Ma bucur ca avem si membrii ca Ursu Florin , e ca si copilul nostru. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Buna seara dragi prieteni , si ploile sunt bune. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 colegi 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 O seara buna va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Sa va bata Norocul si sa aveti parte de ce am eu mai bun. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 dragi colegi !! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Numai maine, nu-i poimaine! Dupa o zi în care am facut cam de toate, tăiat iarba, spalat masina, schimbat ulei la motor...merge o bere! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Si poimane la drum! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Eugen David Felicitari pentru lucrarile facute. Bun uleiul. Cum le intretinem ( masinile ) asa le avem. Drum bun sa ai si salutari familiei din Italia. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Aaaa, pofta mare la , , bericioaica " 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Si eu am fost la Ploiesti la service, si dupa aceea am tuns 50 de pruni, , maturi, , si dupa asta am plecat sa dau invitatii la nunta fetei mele care va fi pe 10 Iunie la Snagov .Va pup dragi Romani, rulotisti , gospodari. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Si eu am chef de viata si de tot ce este frumos si bun. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @manolescu paul Ai muncit nu gluma. Felicitari!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Branistea este langa Titu asa ca nu este greu sa veniti la Peris sau la Cheia de Paste. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Si ca tot am de vanzare un Ford ce s-a legat de mine "ca mucii de asfalt" am trecut si pe acolo unde o țin si i-am aplicat o cosmetizare! Am lasat actele si cheile unui prieten, poate, poate se "schimba mana" si cand vin n-o mai am! Doamne ajuta! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Da, Paul. Dar numai ca eu sant la vreo 3.000 km de Branistea acum. La vara din iulie voi fi acasa. Pana la Peris am 51 de km...o aruncatura de bat. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bravo oameni buni, sa aveti spor in. Toate! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 dragi colegi! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 La fel si tie, Stefan. Sa auzim numai de bine. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 dragi ! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 20 minute în urmă, Eugen David a scris: Si poimane la drum! Eugen să ai drum bun și să dai un pupic la doamna din partea noastră ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri