Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Vad ca aveti si un Daihatsu Terios , ca al meu. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Eugen David nu stiam ca una din masinile parcate acolo este a ta!! Si am trecut prin zona chiar zilele trecute! Data viitoare cand sunt in zona te sun, macar sa ne cunoastem personal!! Bafta la vanzare!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 3 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Da, Paul. Dar numai ca eu sant la vreo 3.000 km de Branistea acum. La vara din iulie voi fi acasa. Pana la Peris am 51 de km...o aruncatura de bat. Cornel tu esti tot timpul aproape de noi și când esti la 3000km ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Chiar acum, Ciurea Sorin a scris: Eugen să ai drum bun și să dai un pupic la doamna din partea noastră ! Multumesc @Ciurea Sorin! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Ciurea Sorin Multumesc frumos. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Noapte buna , SA ne trezim bine si toti maine . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Chiar acum, Liviu Tataru a scris: @Eugen David nu stiam ca una din masinile parcate acolo este a ta!! Si am trecut prin zona chiar zilele trecute! Data viitoare cand sunt in zona te sun, macar sa ne cunoastem personal!! Bafta la vanzare!! @Liviu Tataru Multumesc! Vine vremea sa ne cunoastem, niciodata nu-i prea tarziu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 5 minute în urmă, manolescu paul a scris: Vad ca aveti si un Daihatsu Terios , ca al meu. @manolescu paulNu stiu la cine faci referire, eu am un Tucson, dar tot pe acolo este! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Noapte buna domnilor. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Noapte buna va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Noapte buna si odihnitoare! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Si de la mine , , Somn usor si si viitori 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Noapte buna! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Neața, azi plec pana la rulota la Camping Rașnov sa o pregatesc pentru vacanța de Paște 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Pofta mare la !! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Drum bun.Sa ne povestesti cum a fost. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 O zi frumoasa ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la mine! Vreme inchisa la Ploiesti si cu ceva reprize de ploaie! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la Craiova! Aici ploua si este urat, 8 grade arata termometrul! O zi cat mai buna va doresc dragi colegi! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata de la Braila dragi colegi ! La mine este o vreme frumoasa , circa 10 grade in rest numai de bine 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 1 oră, Cristian Gutescu a scris: Neața, azi plec pana la rulota la Camping Rașnov sa o pregatesc pentru vacanța de Paște Pe la ce ora ajungi la Rasnov? O sa ajung si eu in zona astazi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan O 68 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 si de la Targoviste! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata , Rulotisti 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bună să vă fie dimineața , noi încă mai avem soare și senin 12*C este acum dar vin ploile și la noi astăzi pe seară , vă doresc spor în toate astăzi , o zi faină ! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @Ciurea Sorin Pfff, la asemenea caldura ma mut inapoi in Romania . La mine sunt doar 7*C. Va doresc tuturor o zi reusita . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri