Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 de la Galati unde avem 7C cat este si la Lerida, Spania!. () 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Nea Costica Pai trebuie sa ne imbracam bine. O zi frumoasa sa aveti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Mulțumesc ptr. sfat! . Ai o de la mine!! O zi buna îți doresc si ție!! Ai grija de tine!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Eugene, drum bun si sărbători pascale fericite in sânul familiei! Toate cele bune familiei tale!! Sa te întorci sănătos! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna dimineata dragi colegi, nu stiu cum este la voi, dar la mine aceasta dimineata este minunata !Tocmai m-a anuntat sotia ca e insarcinata ! O sa avem un al doi-lea copil, asta inseamna ca la anu schimb rulota , debia am cumparat-o ! :))) Sper ca toti sa aveti o zi placuta !!!!!!! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 oameni buni! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 21 ore, aurelianz a scris: Acum vad, rezolvat si nu prea. Daca nu se poate nu-i bai, numarul de telefon era mai important. Cum nu prea? Ai toate datele afisate in semnatura... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 4 minute în urmă, Paliu a scris: Buna dimineata dragi colegi, nu stiu cum este la voi, dar la mine aceasta dimineata este minunata !Tocmai m-a anuntat sotia ca e insarcinata ! O sa avem un al doi-lea copil, asta inseamna ca la anu schimb rulota , debia am cumparat-o ! :))) Sper ca toti sa aveti o zi placuta !!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sanatate tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 și de la Ploiești. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Chiar acum, Daniel P a scris: Sa fie intr-un ceas bun, sanatate tuturor! Multumesc mult, din suflet, va doresc la toti numai bine si sanatate ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 si Nici la noi nu mai este ziua de ieri dar sunt 19°, fara soare! O zi asa cum va doriti! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Salut Paliu, ce poate fi mai frumos? Să fie într-un ceas bun, multă sănătate. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad .S 160 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Mai tarziu dar prezent.Numai de bine tuturor. De Paste nimic, nimic ?? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Ba da @Vlad .S... Deocamdata sunt doua locatii propuse: Cheia ( Prahova) sau Gura Dobrogei ( Constanta) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 inca nu ne-am revenit bine dupa iesirea de la Iepuresti. A fost super! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Acum am ajuns acasa, plecat extrem de matinal cu ceva treaba. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 PE PAGINA DE PREZENTARE A FORUMULUI SE MENTIONEAZA CA ASTAZI NU SUNT SARBATORITI. AR FI BINE CA MODERATORII SA SE MAI DOCUMENTEZE! MULTUMESC TUTUROR COLEGILOR CARE MA VOR FELICITA LA IMPLINIREA FRUMOASEI VARSTE DE 66 ANI 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @mircea Asta se intampla pentru ca dupa incidentul cu blocarea forumului, nu ti-ai actualizat datele din profil si implicit data nasterii...d-asta nu apari pe prima pagina si e valabil pentru toti colegii care nu si-au reactualizat datele personale... LA MULTI ANI, sanatate si multe bucurii! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 P.S. Mesajul tau scris cu majuscule, l-am perceput ca pe o apostrofare...poate ar trebui sa fii mai atent si sa vezi unde e problema, inainte sa acuzi moderatorii de lipsa de documentare, zic si eu... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 1 oră, Eugen David a scris: si Nici la noi nu mai este ziua de ieri dar sunt 19°, fara soare! O zi asa cum va doriti! Scuze, nu stiu cum mi-a arătat temperatura dimineata pe telefon, dar cert ca sunt doar 13°, si se "cam chinuie" sa ploua! Adevarul ca ar fi buna ploaia, prea este sec pământul! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @mircea La multi ani si toate gandurile bune. Frumoasa varsta, asteptam si inversul ( 99 )!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 2 ore, Eugen David a scris: Ultimile dure! Este mica iarbă, dar daca n-o tai , pana revin va fi foarte mare! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 La multi ani fericiti, @mircea! Sanatate si cat mai multe bucurii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri