Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 La multi ani Dl. Mircea , hai noroc si sus paharul.Uite inca un motiv sa intru in beci, multa sanatate. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Ce minunat era daca toti Romanii erau uniti si sociabili ca noi, eram departe. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 La multi ani @mircea 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: Cum nu prea? Ai toate datele afisate in semnatura... Nu m-am dumirit. Daca s-ar fi rezolvat, trebuia ca la finalul unei postari facute de mine, sa apara asta, adica semnatura: " Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450 E-mail: aurelianz74@yahoo.com Telefon mobil: 0740 126 956 " Cel putin asa era inainte, acum nu se mai vede. Stima ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Si cum nu apare? Vezi mai jos, dupa butoanele "citeaza, modifica si optiuni"... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Si inca ceva...pe telefon nu se vede semnatura, doar de pe calculator... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Nop, nu vad nimic. Sunt in fata calculatorului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Esti pe telefon? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 In fata calculatorului, nu pe telefon. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @aurelianz intra in contul tau, setarile contului, semnatura si vezi daca sub intrebarea " Vezi semnaturile?" este bifata optiunea! Trebuie sa fie un oval mic de culoare verde ce contine o bifa. Daca are culoarea gri si un mic "x" in continut n-ai sa vezi nici semnatura ta, nici pe ale celorlalti! Poate merge asa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 La tine se vede Radule semnatura colegului ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Da! Si a lui si ale celorlalti. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Daca ne invita pe malul Dunarii se vede si de la Peris. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 2 minute în urmă, Radu Ghita a scris: @aurelianz intra in contul tau, setarile contului, semnatura si vezi daca sub intrebarea " Vezi semnaturile?" este bifata optiunea! Trebuie sa fie un oval mic de culoare verde ce contine o bifa. Daca are culoarea gri si un mic "x" in continut n-ai sa vezi nici semnatura ta, nici pe ale celorlalti! Poate merge asa! Am facut si manevra asta. Acum inteleg de ce nu merge, apare mesajul asta: " Your chosen signature does not meet the guidelines. " Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Ti-am debifat eu, ar trebui sa fie vizibila ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Tot nu se vede, am atasat un print screen pentru exemplificare. semnatura.odt 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Am lipsit o perioada ca a fost frumos afara si m-am apucat de renovat chestii prin curte si la casa si mi-a cam ocupat tot timpul. Azi vremea mai proasta nu pot sa lucrez afara si mai fac o pauza. @Daniel P mai vrei bateria aia de chiuveta ca eu nu am mai venit la Cheia cand am vazut cat de naspa a fost vremea si mai cazuse si forumul in perioada aia si m-am descurajat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Sigur Traian... Vad ca n-ai telefonul in profil, suna-ma pe nr. din semnatura sa vedem cum ne gasim... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 7 ore, Paliu a scris: Buna dimineata dragi colegi, nu stiu cum este la voi, dar la mine aceasta dimineata este minunata !Tocmai m-a anuntat sotia ca e insarcinata ! O sa avem un al doi-lea copil, asta inseamna ca la anu schimb rulota , debia am cumparat-o ! :))) Sper ca toti sa aveti o zi placuta !!!!!!! FELICITARIsi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Ziua buna ori seara buna sa aveti dragi.O mica pauza pe forum dar am revenit! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 O seara linistita in continuare pentru toti ce iubesc rulotele. Maine vine o noua zi incarcata asa ca la culcare . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 O seara buna! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 dragi ! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 dragi colegi !! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri