Mircea 4.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 va doresc tuturor si : Nu conteaza cum e-afara / In suflet este primavara / La Cheia sa ne intalnim / Pastele sa-l sarbatorim! 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 si de la mine. Ploua , e frig si mai am si treaba ...pfffff. Va doresc o zi cat mai buna dragi 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna dimineata Forumrulote! Desi cerul este inchis, in sufletele voastre sa aveti numai soare. Vin Sarbatorile, cu zile libere, familia si prietenii alaturi ! Sa ne pregatim ... 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna dimineața si o cafea fierbinte, ca afara este cam "răcorica"!Sunt doar 7grade! O zi buna sa aveți! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna ziua rulotisti! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 în urmă cu 1 oră, mircea a scris: va doresc tuturor si : Nu conteaza cum e-afara / In suflet este primavara / La Cheia sa ne intalnim / Pastele sa-l sarbatorim! Frumos @mircea! Sau la Herculane unde oi fi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Naspa vreme, frig, am dat drumul iar la centrala. Acum am ajuns de la doctor, desi gura mii amortita dupa 2 implanturi dentare, degetele merg pe taste! O zi frumoasa in suflet! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Mai am o invitatie tentanta la Vulcanii Noroiosi si daca vremea va fi frumoasa si caldutza, vom decide unde vom ciocni oualelele 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 @mircea, de ce nu iti completezi date in Profil? Am observat comentariul tau si raspunsul lui @Daniel P, dar observ ca nu ai adaugat datele personale nici acum, asa cum am mentionat in topicul Actualizare profil Trebuie sa inteleaga fiecare ca ceea ce scriu si invit pe fiecare sa o faca, nu face altceva decat sa duca la o cat mai buna activitate in forum! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna ziua tuturor, maine plec la Calimanesti motel Cozia 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Drum bun si distractie pe masura, Paul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Salutari din ceata. Va doresc o zi excelenta! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Va multumesc pentru urare , distractia vine mai pe seara. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 colegilor Dupa ce toaqta dimineata a fost frig si ploaie acum a , , iesit" soarele si pe strada mea. Sunt deja 18*C, soare si ceva norisori razleti . Servesc o si o sa ies un pic pe afara cu O seara frumoasa tuturor . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Boier la 18 grade ... Eu servesc un pahar de vin dupa masa, cafeaua am savurat-o dimineata... tuturor! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Viata pe tine @Cornel C Mihailescu la noi 12° si vad ca a iesit un pic soarele de dupa nori! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Pfff, @Stefan P Dar si azi-noapte a plouat si a fost asa de frig. Iti dai seama ce bine mi-a fost mie la servici !!!1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 , gata încă o zi de muncă 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Seara buna si de la mine! 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara dragi rulotisti!Eu servesc o palinca mica sa am pofta de mancare.Va doresc o seara buna 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara! De ce stergi imaginea de la avatar? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Incerc sa incarc poza si nu functioneaza.nu o incarca Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Trimite-o pe forum.rulote@gmail.com si o atasez eu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri