Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Ok 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 dragi ! Dupa o zi intreaga de alergatura ne-am retras in cuibusor . Si la noi a plouat pana spre dupa amiaza, dar acum sunt 11grade ! O seara buna in continuare va dorim! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 dragi colegi !!! Ori unde v-ati afla, va doresc o seara placuta!! 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Eu vă zic 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Noapte buna! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 , sa aveti o noapte linistita! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 dragi colegi. Nu stiu cum este vremea la voi, dar la Brasov la aceasta ora sunt 11.5 grade. Astazi a stropit ploaia cam 20 de minute. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara. Am fost curios sa vad cati utilizatori sunt on-line la ora asta . Am fost frapat sa vad cati VIZITATORI sunt on line . Nici mai mult nici mai putin de 20. Interesant! Membrii, intr-adevar de doua ori mai multi. Este asa de greu sa-ti faci un cont si sa spui buna seara? Pesemne ca da. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Seara buna tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 @Silviu Pascu, am vazut ca sunt multi colegi care doar urmaresc/studiaza si nu spun nimic! Parte din ei n-au salutat niciodata pe nimeni! De ce? Poate n-au nimic de spus! Ori poate pur si simplu nu-i plac ochii cuiva si asta e! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Pai atunci fac eu primul pas: Buna seara Vizitatori! Va provoc sa raspundeti la salut 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 va spun si eu! Maine chiar am treaba, de condus nu gluma! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Silviu, totusi, acesti vizitatori ca sa poata sa ne salute nu trebuie intai sa se inregistreze ca membri pe forum?? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Drum bun @Eugen David! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Chiar acum, Silviu Pascu a scris: Pai atunci fac eu primul pas: Buna seara Vizitatori! Va provoc sa raspundeti la salut L-ai facut degeaba...pentru ca vizitatorii nu vad sectiunea "Discutii online"... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Asa-i @costica V.. Asta spuneam si eu mai sus, este asa de greu sa-ti faci un cont si sa spui buna seara? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Multumesc de incurajare @Daniel P Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Chiar acum, Silviu Pascu a scris: Asa-i @costica V.. Asta spuneam si eu mai sus, este asa de greu sa-ti faci un cont si sa spui buna seara? Tu vorbesti de vizitatori...Dar ce sa mai zicem, cand din aproape 1500 membri inregistrati sunt activi numai o mica parte? Astia-s oamenii... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Ai dreptate, nu este greu, dar nu o fac! Dar ce spui de vechi membrii (chiar de doi-trei ani) si nu au mai intrat/scris nimic de la inregistrare????? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Ai si tu dreptate.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Sa inteleg ca se duce de fapt o lupta cu morile de vant? Trebuie adus in forum si "sange proaspat". Poate avem si noi ceva de invatat din experientele lor, nu? Eu unul am avut numai de invatat si in masura posibilitatilor si cunostintelor acumulate pot face si eu recomandari in baza experientei mele. Ce eu am stiut cum se monteaza un panoul fotovoltaic, regulatorul de tensiune, acumulatorul, mover-ul? Nu! Dar acum ceva timp am avut bunul simt si am salutat membrii acestei comunitati, membrii ce si-au 'asternut' aici cunostintele tehnice de care eu am beneficiat gratuit. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Pe mine a incetat demult sa ma mai framante aspectul asta...Acest lucru se intampla pe toate forumurile, ba chiar si mai rau ... Exista unul cu vechime de vreo 10 ani si cu mult mai multi membrii inregistrati, in care nu se posteaza mai mult de 10 mesaje pe zi... Cine se simte bine aici, va fi alaturi de noi... cine nu se mai regaseste, e liber sa-si aleaga calea si comunitatea care-I va face fericit... Vorba aia : "Dragoste cu sila, nu se poate" 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 O noapte buna va doresc ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri