Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 2 minute în urmă, George B a scris: Mai este un picut si vine week-endul. O noapte linistita sa aveti si sa ne salutam dimineata la cafea. Asa e... Eu abia astept sa plec maine dimineata la Letca Noua, unde voi ramane si voi petrece duminica sarbatoarea Floriilor.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 1 minut în urmă, mircea a scris: Din ciclul una pe zi, pentru colegii care inca nu s-au culcat. Intreaba invatatoarea : - Stie cineva din clasa care este motivul pentru care pasarea ULIU a primit aceasta denumire? Stie google:) CAND VEDE PRADA SI SE LASA CA UN AVION, DA CU CO***E DE PAMANT SI ZICE, ULIIIIIUUUUU!!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Stiu bancul......Vulturul in picaj......nu mai poate plana deasupra solului si se loveste la C---E. De atunci asa ia ramas numele Uliiiiiiiuuuuuu.:) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Ei... @George b, ai tastat mai repede Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bancul nu e nou, dar daca am smuls un zambet de pe fata Dvs. e un castig pentru noi toti! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Noapte buna! Maine am programare la RAR si noi bucurestenii stim ce inseamna Centura Capitalei la ora 8.00 dimineata :( Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bafta maine la RAR! Gata, ma bag si eu la nani... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 dragi colegi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 O seară liniștită şi servici ușor celor ce lucrează schimb de noapte! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Multumesc baieti..!! Vedem saptamana viitore ce se alege cu asigurarile si rulota mea .. O sa va anunt cum sta treaba . Noapte buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 'Neata tuturor colegilor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 oameni buni! Ploua de rupe la ora asta in Bucuresti, ceea ce e foarte bine pentru agricultura si mai putin bine pentru mine, ca aveam treaba la Letca Noua... Dar, vestea buna e ca se opreste mai tarziu si vremea se incalzeste in week-end... Week-end pe care vi-l doresc tuturor cat mai placut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 ! La Braila ploua moderat ...DAR....vad ca se intrevede o geana de lumina . Ma duc la si va trimit si voua 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Să aveți un week-end fain! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 la O zi faina va doresc! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 dragilor!!! La noi cam... ninge de ceva timp si bate un vaaant! O zi buna sa aveti! p.s. @Daniel P , oare de ce nu pot sa-ti trimit mesaj personal? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan O 68 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Buna dimineata si un weekend insorit ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la mine Astazi se anunta o zi insorita. Un sfarsit de saptamana minunat va doresc tuturor. 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 si un weekend excelent va doresc. La Ploiesti cerul e de plumb, cum ar spune Bacovia si ploaia sta sa cada. In suflete e soare si hai sa intampinam Floriile asa cum se cuvine. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 , zambiti, a inceput weekendul. La Brasov este innorat dar nu ploua. @Andrei Urucu, cu ce rulota ai patit beleaua? Apropo cand ne prezinti noua rulota? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 O zi placuta tuturor! @Andrei Urucusa ne ti la curent.Poate ar ajuta un topic cu deastea mai neplacute... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 53 minute în urmă, Liviu Tataru a scris: dragilor!!! La noi cam... ninge de ceva timp si bate un vaaant! O zi buna sa aveti! p.s. @Daniel P , oare de ce nu pot sa-ti trimit mesaj personal? O sa se ocupe @Viorel, eu am plecat la Letca...Te astept maine pe la mine... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la Craiova dragi colegi! O zi frumoasa va doresc si un weekend insorit! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri