Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 si din partea mea Astazi cum se anunta o zi insorita mi-am propus sa merg la...plaja. Asa ca imi beau urmaresc stirile si fac planul de , , atac" Intentionez sa merg la Salou , o statiune superba. Tuturor va doresc o zi minunata. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Bună dimineața vă zic din nordul țării, vreme urâtă, nori negrii și frig 8*C. O zi frumoasă să fie la toată lumea! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Distractie maxima si relaxare cat cuprinde @Cornel C Mihailescu ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Multumesc frumos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 2 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Multumesc frumos. Ai grija Cornel să nu uiți crema de bronz! Să saluți marea din partea noastră și să-i zici ca venim și noi! O zi făină! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 @Ciurea Sorin multumesc frumos, O sa iau niste ulei de...masline. Va asteptam cu drag. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Buna dimineata si de la Craiova! Aici e soare si se arata o zi foarte frumoasa! Distractie placuta @Cornel C Mihailescu! Bella paseggiatta ai fatto ieri sera @Eugen David ! O zi cat mai frumoasa tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan O 68 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 dragi rulotisti!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Grazie mille! @Sorin Draniceanu Ancora una bella giornata per te! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 ! Distractie maxima unora .munci usoare altora , zile minunate la toata lumea 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Salut, Stie cineva cam in cat timp isi onoreaza Exis-ul comenzile? Sa aveti o zi faina! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Aici si acum, frumos si cald! Asa ca va invit la o cafea! Iar "de nu", va doresc sa aveti mereu zâmbetul pe buze si linistea-n suflet, iar dragostea sa va fie permanent tovarășa de drum! Numai de bine tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Salut @George B! A doua zi dupa-amiaza primesti comanda... Cel putin, la mine asa a fost de cate ori am comandat cate ceva... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Neata! Vreme frumoasa la Timisoara! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Buna ziua Si la Ploiesti e soare si frumos si deja m-am saturat de munca. Cine n-are treaba pe acasa si se plictiseste il invit insistent, sa ma viziteze! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Azi mi-am propus sa montez un geam la camera centralei.Gaura o tai cu drujba(bca), spuma, reparat, deastea. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Gospodari, nu gluma...spor la treaba @Radu Ghita si @Marius Dan ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Multumesc @Daniel P, dar nu cred ca te-am intrecut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Eu am incheiat ieri lucrarile, continui dupa sarbatori... La 1 Mai vreau sa fiu gata cu totul si voi lua apoi o lunga pauza pana la 1 septembrie... 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Buna dimineata "la pranz", dragi rulotisti ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 @Sorin Draniceanu Multumesc frumos. O sa revin cu ceva imagini , asa ca de inaugurare pe anul asta pe litoral. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 Am scapat de pus geamul, s-a oferit un vecin mai antrenat sa-l puna.Dai o tuica vecine si il pun eu...dau si doua vecine! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2017 @Marius Dan Deci...vecinii stiu de ce... Spor la , , mestereala ". 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri