Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2017 (modificat) Buna seara colegi! Sa va fie de bine, sper ca ati petrecut frumos. Noi am revenit la baza Peris. Modificat 18 Aprilie, 2017 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 ! Asa am incheiat ultima zi de sarbatoare, in mod traditional 9 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Ai petrecut Pastele la rulota, felicitari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Buna dimineata tuturor.Fain Sorine! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 O zi cu spor va doresc! @Sorin Leitoiu fografiile arata ca ati avut o petrecere reusita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 @Radu Ghita foarte reusita, mai ales ca sunt prieteni dragi de o viata as putea spune Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Mai de ceva timp circula zicerea ca:- daca nu esti pe facebook, nu existi! Eu spun ca exprimarea corecta trebuie sa fie: - daca n-ai prieteni adevarati, nu existi! Iar prietenii adevarati sunt putini si iti sunt, in cele mai multe situatii, mai apropiati decat fratii. Am tot respectul, pentru toti prietenii adevarati din vietile noastre 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 !! Cu intarziere, va urez si eu un Paste Fericit si multa sanatate, fericire si la cat mai multe iesiri frumoase tuturor colegilor !!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 colegilor. O zi minunata va doresc dragi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Salutari @Radu B si @Cornel C Mihailescu ! Bine-ati revenit! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Buna ziua, cu scuzele de rigoarea, Hristos a înviat! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Va salut prieteni, gata cu mica vacanta, spor la treaba pana la urmatoarea ruloteala.(nu ca eu as fi iesit, vreme rea si rulota la 2300km.distanta de mine) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Chiar acum, Manole Marius a scris: Buna ziua, cu scuzele de rigoarea, Hristos a înviat! Adevarat a Inviat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Salutari calde rulotistilor, va doresc o seara frumoasa cu liniste si tihna , sa retraiti cu entuziasm bucuria PASTELUI , HRISTOS A INVIAT ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Adevarat a inviat!! si colegilor!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Hristos a inviat! Multumesc tuturor colegiilor pentru urarile de bine. Am terminat si cu ruloteala si am revenit la cele normale. Pastele l-am petrecut la rulota, o sa deschid un topic unde o sa pun si cateva fotografii. Vremea a fost schimbatoare, dar a tinut cat de cat cu noi. O seara buna va doresc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Si noi am petrecut Pastele la rulota , a fost marfa ca in cort am avut soba mare cu gaz , oricum a fost super iesirea , va pupam rulotisti din toata lumea... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 @Manole Marius Am mutat postarea ta si am deschis un topic nou aici... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Cu scuzele de rigoare, spun si eu tuturor : Cristos a invitat! Dupa zilele petrecute la Vulcanii Noroiosi, va spun sincer ca inca nu ne-am revenit pe deplin. Au fost zile cu vreme de vis, petrecere cat incape si amintiri de neuitat. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2017 si o zi frumoasa tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 19 Aprilie, 2017 Neata! Nu-ti urez aici La multi ani, caci iar ma certi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri