Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 si din partea mea. Nici nu doresc sa va spun starea vremii de la mine. Pe urma ma injurati. O zi calduroasa va doresc dragi colegi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 In Bucuresti a inceput sa ninga... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Si in Popesti Leordeni a inceput sa ninga :( 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Va salut dragi rulotisti, la Peris ploua la greu de sar carasii pe mal. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 59 minute în urmă, Daniel P a scris: In Bucuresti a inceput sa ninga... Din acest motiv intrebam de clapari dimineata 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Bine ca am apucat sa fac Pastele la Cheia , ca daca asteptam vreme buna luam teapa. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Azi am profitat de vremea urata de afara si am facut bagat masina in service, ca demult astepta la rand saracuta... Am un Peugeot 307 HDI, din 2007, 110 Cp, care e de 9 ani calutul rulotei mele... Am schimbat asa: - rulment fata-stanga - bieleta de directie dreapta - cap de bara stanga - burdufe caseta de directie - ambele amortizoare spate - filtru de aer + geometrie roti... Toate piesele + manopera si cinstea mecanicilor = 1300 lei Acum stau linistit o vreme... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Raportez ca si la Braila ninge binisor de tot , bate si vantul stau ma uit pe geam si si ma gandesc la colegul @Cornel C Mihailescu si la insorita Spanie, unde as fi stat la soare si . Credeti cumva ca sunt ???macar visez si eu un pic 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Sambata am planificat amortizoare, placute frana si eventual panoul solar pentru rulota...dar asta daca e acceptabil afara Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 (modificat) Salut Daniel! Sa nu te uiti la bani cand este vorba de siguranta in trafic. Schimba totul la timp, te protejezi pe tine si pe altii. Modificat 21 Aprilie, 2017 de Radu Ghita 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Imi pare rau de voi dar la mine se prezinta foarte bine vremea! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 (modificat) Parca ati vorbit cu totii sa mergeti cu masina la service. Si sotia, de plictiseala, a fost cu masina la control (cica aude sunete suspecte). Din fericire pentru mine nu avea nimic! Modificat 21 Aprilie, 2017 de Radu Ghita 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 O imagine frumoasa , Sambata Pastelui la Cheia cu micile mele atelaje. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Buna seara tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Braila la ora 20 ...fulgii si vantul nu se vad dar iti pleaca basca de pe cap 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 oameni buni! A venit primavara si vremea de pescuit Sorine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 dragi colegi!! Si la Galati, la fel ca la Braila!!! Daniele. referitor la pescuit, la vremea asta il sfatuiesc pe Sorin sa stea cuminte, daca vrea sa nu-i inghete ''carasul''!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Treaba lui... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Noapte buna Rulotisti eu plec la drum cu trenul. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Aprilie, 2017 Noapte buna! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2017 în urmă cu 13 ore, Vali Dlg a scris: Parca ati vorbit cu totii sa mergeti cu masina la service. Si sotia, de plictiseala, a fost cu masina la control (cica aude sunete suspecte). Din fericire pentru mine nu avea nimic! Si eu am cazut in abatere! Ieri am schimbat la Vectra placute frane fata, iar azi urmeaza etrieri, discuri, placute spate si reglat frana de mana. Luni sau marti schimb si parbrizul. Tot saptamana asta, la Master am inlocuit tamponul antibalans dintre motor si sasiu, remediere prinderi tobe esapament, rectificat discurile pe spate, inlocuit placute, reglat frana de mana. Urmeaza inlocuire lampi semnalizare spate. Nu stiu daca-mi mai raman bani de combustibil pentru deplasarea la "Fantanita" O zi buna tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2017 oameni buni! Termin cafeaua si plec din nou la mosie ca s-a oprit ploaia si prognoza arata incurajator pentru zilele urmatoare...In schimb bate vantul si la noapte spre dimineata, se anunta foarte frig... O zi buna si week-end placut va doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2017 Buna dimineata! Avem soare...4+grade, planuri de week-end? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2017 Bine v-am regasit! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 21 Aprilie, 2017 Buna seara.Bine ai revenit Viorel! M-am suparat pe barza din gradina si am fost sa beau cafeaua de seara la locul numit antene in apropiere de Cralovat, Timis.Atasez citeva poze...daca deranjeaza se pot muta /sterge.Numai bine 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri