Nicolae 262 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 în urmă cu 7 ore, manolescu paul a scris: Salutari! Am venit din livada, am stropit prunii . Cu ce produse ai stropit prunii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Buna seara dragi colegi, mai este putin pana la intalnire, sper ca sunteti pregatiti. @Stefan P multumim pentru poze. Sper sa nu calcam acele flori frumoase cu 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 tuturor! Acum am intrat si eu in rulota, dupa roboteala, un gratar si 11 grade afara, dar si in sticla.. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Gata, pe maine, ............ 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Caut de juma de ceas dupa tabelul cu ajutor membrii sau asa ceva, cu telefoane, zona-sper sa nu se fi pierdut.Foarte util si de bun simt zic eu...pentru comunitate.Stiti ceva? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Am cautat si eu a um ceva zile :( Posibil sa se fi pierdut cand a picat forumul:( Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2017 Noapte buna va zic. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 sa aveti pofta la 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 în urmă cu 7 ore, Marius Dan a scris: Caut de juma de ceas dupa tabelul cu ajutor membrii sau asa ceva, cu telefoane, zona-sper sa nu se fi pierdut.Foarte util si de bun simt zic eu...pentru comunitate.Stiti ceva? în urmă cu 7 ore, George B a scris: Am cautat si eu a um ceva zile :( Posibil sa se fi pierdut cand a picat forumul:( Nu s-a pierdut Topicul poate fi gasit in sectiunea Anunturi administrative, din subforumul Anunturi in forum. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Hai la cafea! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Ai si tu radbare sa se rezolve cu teleportarea si cu siguranta ca vom venii multi 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Multe cafele mai avem de baut pana atunci... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Buna dimineata si din partea mea. S-a intors roata, la mine ploua acum si e cam frigut . Va doresc o zi minunata 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 o si o zi buna!! Cornele, laaaaassa, când râdeai așa cum era????? "La mine sunt 12grade", soare, cald!! Stii ăla cu "roata morii se-n varteste"?? La Galati sunt 14 grade!!!!! ( ) Lasă, îți doresc o zi minunata, tu sa fii sănătos!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 dragi colegi , dau fuga repede sa scot numere rosii la rulota. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Ehee, Nea Costica De aia e bine de stiut de catre toti ca roata e rotunda si se invarte Acum na, depinde si cum o pui in miscare .. Zi buna sa ai . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Da, da, adevărat grăiești !!! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 !! La mine ca si la Costica 14 grade afara si ...DAR ..100 grade in inima pentru 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Bună dimineața la rulotistii . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 Va salut, o zi placuta sa avem! Multumesc de ajutorul cu tabelul. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 în urmă cu 5 ore, costica V. a scris: Da, da, adevărat grăiești !!! Nea Costica ti-asi fi dat un like la postarea aceasta. Si colegului nostru @Alin Mihaila i-asi fi oferit cu drag cateva like-uri pentru frumoasele sale postari . La pozele postate de Stefan am avut noroc ca mai erau cateva in , , tolba. @Stefan P Dar....am fost redus la , , tacere " asa ca...asta e. Nici macar nu mai am , , curajul " sa mai cer ceva suplimentar ca...deja mi-a fost taiata , , craca " data trecuta. Si ca sa nu ne ascundem dupa deget , pe tema asta , observ ca multi colegi se retrag usor...usor. Aici ma refer la adevarati colegi rulotisti cu experienta, nu ca mine ce postez un , , buna ziua si 3 tocane pe la Master Chef. Nu pot decat sa va multumesc frumos in scris pentru postarile Dvs. In rest, sa auzim numai de bine domnilor . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Mihaila 613 Semnalează Publicat 26 Aprilie, 2017 4 minute în urmă, Cornel C Mihailescu a scris: Nea Costica ti-asi fi dat un like la postarea aceasta. Si colegului nostru @Alin Mihaila i-asi fi oferit cu drag cateva like-uri pentru frumoasele sale postari . La pozele postate de Stefan am avut noroc ca mai erau cateva in , , tolba. @Stefan P Dar....am fost redus la , , tacere " asa ca...asta e. Nici macar nu mai am , , curajul " sa mai cer ceva suplimentar ca...deja mi-a fost taiata , , craca " data trecuta. Si ca sa nu ne ascundem dupa deget , pe tema asta , observ ca multi colegi se retrag usor...usor. Aici ma refer la adevarati colegi rulotisti cu experienta, nu ca mine ce postez un , , buna ziua si 3 tocane pe la Master Chef. Nu pot decat sa va multumesc frumos in scris pentru postarile Dvs. In rest, sa auzim numai de bine domnilor . Placerea a fost de partea mea, mai ales ca acum vreo 2 ani promisesem ca voi posta informatii despre vacanta din Turcia, deci era dator. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa posteze cat mai multe informatii despre locurile vizitate. Asa apar ideile de vacanta 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri