Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 si din partea mea. O saptamana cat mai reusita...tuturor. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Distracție plăcută în continuare și o săptămână plină de satisfacții, vreme bună 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 O ZI BUNA TUTUROR 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Am ajuns pe acasa dupa ceva alergatura prin Craiova si va scriu 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 si o saptamana buna sa aveti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 @Daniel77 Te rog, daca esti amabil, sa postezi cateva poze cu zona de iesire catre plaja si ceva date despre tarifele/conditiile de anul acesta! Multumesc anticipat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Buna seara .Miine merg la Sofronea, Arad la baie termala daca e cineva interesat m-as bucura.Programul era 9-16, 10lei intrarea, parcare mare gratis.Atasez si doua poze de pe net poate, poate.Eu ajung la 11am.Tel.meu e la profil. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 Buna seara dragi 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 rulotisti! Am activat topicul si m-as bucura daca posesorii de campere si nu numai, vor intra acolo si vor comenta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 2 Mai, 2017 în urmă cu 3 ore, Gabriel Schuster a scris: @Daniel77 Te rog, daca esti amabil, sa postezi cateva poze cu zona de iesire catre plaja si ceva date despre tarifele/conditiile de anul acesta! Multumesc anticipat! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 va zic si eu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Buna dimineata! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 oameni buni! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Buna dimineata si din partea mea. O zi extraordinara va doresc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 si din partea noastra! Vine vara bine-mi pare / N-am camper, dar am rabdare! O zi buna pentru fiecare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 @Daniel77 Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Bună dimineața la rulotistii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 , va doresc o zi minunata! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 în urmă cu 20 ore, Gabriel Schuster a scris: @Daniel77 Te rog, daca esti amabil, sa postezi cateva poze cu zona de iesire catre plaja si ceva date despre tarifele/conditiile de anul acesta! Multumesc anticipat! Tariful a fost de 50 lei pe noapte.Campingul are iesire direct la mare fiind despartit doar de faleza.Are apa calda la dusuri, wc-URI turcesti dar igienice, curent electric, internet.In timpul sezonului se preconizeaza un tarif de 80 de lei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 !! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Buna seara! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 Buna seara! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 3 Mai, 2017 la toata lumea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri