Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Buna seara, colegi rulotisti La ceas de bilant, constat ca am rezolvat mare parte din problemele targetate pentru azi si ca au aparut si mai multe. Asa ca excedentul se mentine si am motiv de a sarbatori! E crunta realitate zicerea potrivit careia ce poti face azi, se poate amana si pentru maine. Asa ca ma rasfat Lucru pe care, din suflet, vi-l doresc si domniilor voastre! La buna vedere 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Oooooo daaaa Tu ai acces la toata biblioteca de mai sus? Vad ca numai carti straine citesti ? ??? 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Dragii mei, dupa doua Tolstoi si un Walt Whitman, m-a cuprins euforia. Declar deschis si cu tarie ca va iubesc, motiv pentru care merg la Somn usor, vise placute, .................... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 6 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Dragii mei, dupa doua Tolstoi si un Walt Whitman, m-a cuprins euforia. Declar deschis si cu tarie ca va iubesc, motiv pentru care merg la Somn usor, vise placute, .................... Noaptebuna, Radu.Esti foarte tare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 dragi colegi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Noapte bună tuturor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Mai, 2017 Noapte buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Buna dimineata ! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Buna dimineata! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Buna dimineata si din partea mea. Vremea mohorata dar destul de cald , 16*C. Soare...nexam . va doresc o zi minunata . Amr...39 zile. . 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Toate bune? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Salut! De ce sa nu fie bune?!!? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Intrebam si eu, ca am cam lipsit zilele astea... Dar peste vreo 2 ore, ajung acasa si ma pun la curent cu noutatile... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Te asteptam sa te pui la curent, dar ai grija la numarul de volti 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Cu bune ...cu rele trebuie sa mergem inainte spre..BINE. O dupa amiaza minunata tuturor -lor. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 10 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri