Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Buna dimineata! Hai Cornel ca avem treaba...drum bun. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Buna ziua E cam tarziu si trebuie sa plec la treaba. Sper sa nu fac drumul singur 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 tuturor! Nimic nu se compara cu o cafea savurata in linistea de la Letca Noua... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Neata buna , Multumesc tuturor pentru urari. Acum la treaba...bagaje, etc, samd. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Apropos..daca are cineva de trimis vreun colet.... Am in ruta urmatoarele.: La Jonquera, Marsilia, Nisa, Brescia, Venetia, Pince, Lendava, Budapesta, Arad, Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 în urmă cu 5 ore, Radu Ghita a scris: Buna ziua E cam tarziu si trebuie sa plec la treaba. Sper sa nu fac drumul singur Vai Radule nici nu știi ce te așteaptă! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 @Cornel C Mihailescu Drum bun spre casa ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 în urmă cu 3 ore, Gabriel Schuster a scris: @Cornel C Mihailescu Drum bun spre casa ! Multumesc frumos Gabriel.. E totul pregatit...Astept sa vina sotia de la servici si...o , , intindem ". Numai ca este fantastic de cald aici...34*C. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Si o glumita mica...daca intarzie sotia o sa o iau pe domnisorica din poza lui @Radu Ghita Ca tot e pregatita cu valiza facuta.... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Asa, asa.... poate pica la tine Cornele! Eu degeaba m-am holbat pe drum 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Si ??? Nimic..nimic ??? Tinand cont ca eu am un drum mai, , ..lung ( 3000 km) poate cade ceva la drum de seara.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 16 Mai, 2017 O seara linistita sa aveti.Noapte buna. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 colegi rulotisti! Drum bun spre casa @Cornel C Mihailescu, s-ajungeti cu bine! O zi frumoasa tuturor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 Si eu va spun buna dimineata. E soare din nou la Ploiesti. Azi mai intalnesc un coleg rulotist 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 Cu cine te intalnesti Radu? Cu nea Costica de la Galati? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 DA Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 Ma bucur pentru voi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 O zi buna si senina sa aveti!!! @Cornel C Mihailescu drum bun sa aveti si sa ajungeti cu bine!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 de la Craiova si bine v-am regasit dragi colegi! O zi cat mai frumoasa va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Mai, 2017 !!! Toata lumea prezenta ?? Sper ca toti colegii sunt bine si sanatosi, ma apuc de citit din urma, sa vad ce am pierdut O zi buna ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri