Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 Daca nu-i secreta, te rog din suflet, da-mi si mie reteta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 E mai mult de discutat. Prima data trebuie sa afli unde se duce mancarimea cand o scarpini... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 In ambreiaj.......? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 Vă mulțumesc tuturor, ....ptr că existați, ca OAMENII, ca Unitate, ...ca FORUM, cât bine îmi oferiți și cat sunt de liniștit ca" sunteți "lângă mine 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 va spun si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 18 Mai, 2017 Noapte buna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 , si bine v-am gasit de pe meleagurile natale . Ieri am sosit si eu in tara . Multumesc tuturor colegilor pentru urarile facute. Cred ca sunt cam...matinal. Insa cum eu lucrez numai de noapte o sa dureze un pic pana schimb orarul de somn . De pe la 4.00 ca tot chinui cu o mareee si tot fac planuri de , , atac" Itp rulota, montaj carlig masina si alte treburi gospodaresti. Va doresc o dimineata frumoasa si pofta buna la mic dejun. 11 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Bine ai sosit @Cornel C MihailescuBuna dimineata! Hai sus caci incepe week-endul peste cateva ore 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 si un weekend cum vi-l doriti. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 @George B, Multumesc frumos si bine v-am gasit. Acest weekend sunt legat de maini ( nu am carlig la masina ) si de picioare ( nu am ITP la rulota ) Astazi vreau sa sun pentru carlig . Si cum il montez , , fuguta" cu rulota la ITP. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 @Cornel C Mihailescu, bine ai venit pe meleagurile natale!! Spor in toate si vacanta frumoasa!! Poate ne vedem... pofta mare la !! O zi faina sa aveti si vreme frumoasa!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Bun venit acasa, @Cornel C Mihailescu! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 . Bun venit acasa @Cornel C Mihailescu! Abia astept sa ne vedem. Iti fac o vizita cat de curand. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Buna dimineata! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Neata ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 din Letca Noua! Bun venit acasa @Cornel C Mihailescu, weekend placut dragi colegi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Buna dimineata si spor la treaba. M-am apucat de lucru in gradina, tuns iarba, prasit, copilit rosiile, etc. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 tuturor! Bun venit in tara @Cornel C Mihailescu!! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri