Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 33 minute în urmă, Viorel a scris: Acum este ok? Nu.Avem tabelul si pm nu e bai mare.O seara buna in contnuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 @Marius Dan La mine apar numerele de telefon dupa ce a , , butonat" Viorel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Nu este nimeni pisalog, atat timp cat eu sunt dispus sa ajut Acum cum este? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Uite cum apare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Ataseaza un printcreen cu toata pagina, ca nu realizez. Am intrat in contul tau si am debifat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Am debifat sa nu mai primesti. Daca mai apar notificari, sa scrii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Asa am facut si eu, Dar...acum nu-mi mai apar notificari nici cand primesc like sau sunt mentionat de cineva. Inainte imi apareau astea fara sa-mi apara si cand posteaza cineva. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Nu primesc nici la like si nici cand sunt mentionat. Acum de exemplu nu mi-a aparut nimic. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 @Cornel C Mihailescu trebuie sa apara. Si cand primesti like si cand esti mentionat intr-o postare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Acum mi a aparut postarea mea de...nu stiu cate ori Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Acum am fost notificat si a aparut 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Este ok acum, da? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Acum da, nu mi-a mai aparut notificare ca ai postat tu. Insa te rog sa-mi dai un like la poastarea mea sa vad daca imi apare. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Gataaa, functioneaza ca inainte. Imi cer scuze pentru tot si iti multumesc frumos Viorel. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 19 Mai, 2017 Cu placere! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 tuturor -lor. La mine e o dimineata frumoasa cu soare si ceva caldurica. Sper ca cei de la meteo sa fi...mintit si sa nu ploua mai tarziu. Astazi am in plan treburi administrative pe , , mosie" Va doresc un weekend minunat alaturi de cei dragi. 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 O buna dimineata urez tuturor ! La Ploiesti deocamdata e soare, dar oricum nu conteaza - plec la munte cu treaba. Sa aveti parte numai de "bucurie" !!!! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Drum bun @Radu Ghita Si spor la treaba. Ai grija cu kiss-ul....e periculos la munte cu aerul ala tare. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Buna dimineata tuturor ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Neata tuturor!!! Va doresc un sfarsit de saptamana placut alaturi de cei dragi voua ? 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 oameni buni! Salutari din Letca Noua! Astazi termin si cu instalarea piscinei si cu ce mai am de pus la punct...asa ca de saptamana viitoare, dam drumul la treaba... 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Bună dimineața tuturor, ...vreme de "Bacovia "în Ploiești, chiar dacă e sărbătorit. Un weekend plăcut și mult bine vă doresc! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri