Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 dragi colegi! Va doresc un weekend frumos alaturi de familie si prieteni! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 si 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Va salut. Sa aveti o zi cu spor, in tot ceea ce va propuneti sa faceti! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 în urmă cu 7 ore, Stefan Adam a scris: Buna dimineata tuturor ! Va salutam, din Arges! Multa sanatate si bucurii, pentru intreaga familie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Salut, @Viorel! Nu stiu daca ai mai fost plecat, dar iti reamintesc sa nu uiti de mine...Cu stima, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 @RobertPatrick Salutari ! Ti-ai stabilit programul ? Ne vedem la Arcani ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 @RobertPatrick, daca am vorbit o vorba, asa ramane! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 (modificat) Buna ziua tuturor! Din nefericire, am trecut prin terapie intensiva, dar tot la voi m-am gandit . Modificat 20 Mai, 2017 de Radu Ghita 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 @Viorel E in regula. Va dorim multa sanatate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Pentru ca ies din categorie, cu actualul ansamblu, trebuie sa schimb masina cu care trag rulota 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 si Dupa o pauza motivata, am revenit!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Buna seara dragi colegi! Bine ai revenit @costica V. O intind la , maine din nou program cumplit. Sa aveti o seara minunata, cu petrecere si distractie (cine si-o doreste)! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 Noapte buna. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Mai, 2017 va spun si eu, pe maine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 oameni buni! Zi superba azi la Letca, cu cer senin si soare generos! S-aveti o duminica frumoasa! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu B 226 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 dragi colegi! Dupa furtuna de aseara a iesit soarele azi la Craiova! O zi cat mai frumoasa va doresc si voua! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 Sa avem o duminica frumoasa! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 La multi ani nea @costica V. si tuturor colegilor si colegelor ce sarbatoresc azi ziua numelui! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 21 Mai, 2017 si La multi ani sarbatoritilor de azi! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri