Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Seara faina tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Va salut dragi colegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Salut baiet! Va doresc o seara buna, oriunde va aflati!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 @Daniel P duminica dimineata trec si eu pe la voi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 @Stefan P pofta mare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Multumesc @Radu Ghita! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 în urmă cu 9 ore, mircea a scris: Ceva soare, ceva nori, la padure fratilor! Nu stam deloc colegutu @mircea. Ieri la Targoviste la un bun coleg si prieten iar azi o plimbarica pe malul Dunarii la Giurgiu, plaja Gostinu si apoi o pizza de casaaa!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Cum ma stii...eu nu tin cont de vreme! Ma bucur de orice moment. Fiecare vreme si anitimp are specificul si frumusetea lor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Te asteptam @Radu Ghita ! Sa vad miercuri cum sta treaba, daca lucrez sau nu si daca voi fi liber de sarbatorile astea, vom face o petrecere de pomina... Am inceput din seara asta... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Felicitari dragilor! Spor la "treaba" Laurentiu, esti cam tras la fata. Ti-a priit dieta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Pai ce sa fac Radu? Asta e, dar îmi revin eu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 De la aer? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 @Stefan P Stefane, treci catre munte saptamana asta? Ma uiti cu ce te-am rugat? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Nu te-am uitat. Cred ca duminica trec si cu siguranta rezolvam treaba. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Sunt om de cuvant. Daca am vorbit ceva.....inseamna ca nu ma las pana ce nu rezolv. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 O tură prin piata cu nepotelul, apoi o pizza! O seara făină tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Stefan, n-aveam nici cea mai mica indoiala! Am intrebat doar asa, de amorul conversatiei! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Cand o sa merg spre munte opresc acolo siiiii...ramane cum am vorbit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Daca tot s-a mai incalzit, acum stau la o bere. Vineri seara am dus planul la finish. Un Haineken. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 4 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Stefan, n-aveam nici cea mai mica indoiala! Am intrebat doar asa, de amorul conversatiei! stiu.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 28 Mai, 2017 Dragilor, cu regret, va spun noapte usoara si ma retrag! Sunt convins ca veti intelege, n-am incotro, tentatia e irezistibila! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 O saptamina frumoasa ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 si din Letca Noua! O saptamana frumoasa va doresc! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri