Cristina D. 681 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Va doresc o saptamana usoara si scurta ?!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Buna dimineata O saptamana minunata tuturor. Eu azi o , , intind" spre Delta Dunarii , Murighiol la camping Laguna Blue. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Buna dimineata ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 acum o oră, Cornel C Mihailescu a scris: Eu azi o , , intind" spre Delta Dunarii , Murighiol la camping Laguna Blue. Buna dimineata! Am fost plecat in week-end in zona. Pana unde se desparte drumul - unde aveam eu treaba, un pic dupa Harsova, am vazut o groaza de rulote si campere. Se aglomereaza in delta, mai ales ca de la 1 se ridica prohibitia . Sa ai distractie placuta. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Bravo @Cornel C Mihailescu. Drum bun si distractie frumoasa alaturi de ceilalti colegi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Multumesc frumos 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Am facut ultimile pregatiri si la ora 12 plec. Va doresc o saptamana linistita! Pe curand! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Drum bun si cu folos, @Viorel! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nelu Viorel 22 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Drumuri bune şi noroc, tuturor!... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Salutare si numai bine, va zic si eu! 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Neata va spun de la coltisorul meu! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Foarte frumos. Te inspira la cugetare, in liniste! Si tu tot la dieta, daaaa? Tot la dieta? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Normal! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Am inceput pregatirile pentru deplasare. Maine seara o "tai" catre Oltenia! Unde naiba sa incapa toate? 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Pe mine ma bate gandul sa agat si o remorcuta dupa rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 O seara excelenta sa aveti! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 în urmă cu 5 ore, Stefan P a scris: Pe mine ma bate gandul sa agat si o remorcuta dupa rulota! Ai cuvantul meu, duminica dupa amiaza coborand de la Sinaia, pe la Nistoresti, am intalnit un ditamai camperu' care, ce crezi - mai tragea dupa el si o rulota (aproximez eu pe la 1500 MMA). El urca, eu aveam viteza! Nicio sansa, dar ar fi fost o poza pe cinste! Noapte usoara pentru toti colegii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 29 Mai, 2017 Si eu am un prieten care are camper si cand pleaca mai agata si o remorca pe care este pusa moticicleta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 30 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri