Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 !! O zi cat mai insorita daca se poate la toata lumea 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 la toata lumea! Azi schimb volanta si kitul de ambreaj si maine, la drum 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 vă spun și eu, o zi bună tuturor! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 51 minute în urmă, George B a scris: A fost Campionatul National de crap week-endul trecut la Corbu si baietii au facut o baie de toata frumuseata in mare. Este ok apa, mult mai calda decat la 1 Mai. Nu cred ca poate fi mai calda decat "marea" mea... 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Poza asta e o dedicatie pentru @Liviu Tataru, amintire din vara trecuta... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 în urmă cu 4 ore, George B a scris: A fost Campionatul National de crap week-endul trecut la Corbu si baietii au facut o baie de toata frumuseata in mare. Este ok apa, mult mai calda decat la 1 Mai. La cat "antigel" s-a consumat dupa concurs, apa de 17 grade era ciorba!!! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 tuturor! Gata cu pregatirile? Ma refer la cei care pleaca maine, ca unii sunt deja pe treaba... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Acum am aterizat de la rulota. Am aranjat tot, dimineata doar ii fac o jonctiune cu taurasul si directia DISTRACTIE!!! Asa cum va urez tuturor. Sa ne revedem cu bine! Nu ar fi rau, zic si eu, ca pt fiecare minivacanta generala, sa fie un topic dedicat doar pozelor, chit ca sunt povestite frumos pe locatii. Vine userul, posteaza o poza si spune unde-i realizata. In felul acesta nu mai cotrobaim prin topicuri sa vedem cum a fost in X locatie. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Cred ca-i mai bine separat...fiecare locatie cu titlul, comentariile si pozele aferente... Vor fi mai multe de la fiecate intalnire si daca le amestecam pe toate intr-un singur topic, va fi mai greu de inteles pentru cineva care vreodata cauta informatii despre o anumita locatie... va spun si eu, drumuri bune pentru cei care iesiti maine cu atelajele si distractie pe masura! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 31 Mai, 2017 Noapte buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 tuturor!! Pofta mare la !! Distractie maxima in aceasta mini-vacanta, sa va simtiti cat mai bine si sa aveti parte numai de !! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 oameni buni! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 la toti colegii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 Va salut, drumuri bune sa aveti. La multi ani copii! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 oriunde v-ati afla! Activitate slaba azi pe forum, se vede ca a plecat lumea-n vacanta... Mai am si eu 3 ore si o intind spre Letca Noua... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 este cineva la Sovata in camping? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 Slaba pe forum dar intensaaaaa....fiecare unde este...la mine este cam asa 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 Asa petrec de ziua mea 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri