Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 O seara buna in continuare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Arabagiu Ionut 2 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2017 Probleme presiune apa la o englezoaică.help me Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 si, sa aveti o zi cum aveti sufletele!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Un salut de la malul mării către toți colegii ! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Va salut si eu din Letca Noua! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Un salut si din partea mea, fix din Malul Marii! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 oriunde va aflati! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Weekend minunat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Weekend minunat! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 de la Sovata unde face Nicu armata . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Buna seara! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 Buna seara, dragi colegi Am ajuns si noi acasa, de acum 40 de minute! Suntem obositi dupa un drum dus-intors de aproape 800 km si dupa 3 zile de experiente noi, intense. Ma duc la nani ca e absolut necesar. Sigur o sa am un somn adanc, odihnitor. Vi-l doresc si voua, celor care vi-l permiteti! Celorlalti, care in aceste momente sunteti la munca sau la distractie, va urez o noapte asa cum va doriti! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Iunie, 2017 O seara făină! Au mai rămas 3 zile pana plecam spre Romania! Sa nu pierdem vremea, "o mai punem de una mica"! Unii carne, mici...altii cartofi, bunăoară eu! Asta e, kg bata-le vina! Numai de bine tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Razvan Marinescu 279 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Weekend placut ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 si nu numai, un sfarsit de saptamana cat mai placut! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Neata, week-end placut sa avem! 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 Asa rapid pot sa zic ca sunt special pentru greutate...dube, rulote, papuci, etc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.964 Semnalează Publicat 3 Iunie, 2017 45 minute în urmă, georgedr72 a scris: anvelopeweb.ro/help Aici nu gasesc nimic despre "C". Nu apare niciunde. Pe alt site scrie ca sunt Cargo, fara alte explicatii. Are cineva un link sa ma pot lamuri ? Merci. Daca in acel link nu ai gasit nimic, nu are rost sa-l mai pui in postare...(l-am editat eu...) Ontopic: Indicele "C" la anvelope vine de de la cargo si este un indice de greutate... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri